Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi__

dlaczego faceci zdradzaja?

Polecane posty

Gość domi__

dlaczego faceci zdradzają? parcuje z takim facetam który mi sie podoba i ja jemu też( wiem to na pewno) pisalismy i w ogóle, prawie wylądowalismy w łożku , oboje tego chcielismy, ale On mnie chyba okłamał bo powiedziła ze nie ma nikogo a podejrzewam ze ma i teraz nie chce tego bo ja nie chciałabym byc na jej miejscu, tylo zastanawiam się czemu oni to robią, czy On cos do niej czuje> czy ja kocha? czy zalezy mu na nije? chyba tak skoro z nia jest? ale z drugiej strony to czy to uczucie jest prawdziwe i tak mocne, skoro On chce ja zdradzić?dlaczego oni to robią?

Gość zdrzdzają bo
faceci zdradzają bo to zwierz poligamiczny lubią wrażenia i coraz to nowe dz i w ki .. takie jak ty ..... więc nie masz nic do stracenia daj d u p e

Gość gjkolq
bo maja ochote na seks

Gość domi__
czy ciebie ktos prosił ocene mojej osoby?? chyba nie więc daruj sobie ta durna gadke.

Gość domi__
ale oni przez wiekszosć czasu maja na to ochote i nie wszyscy zdradzają? aleczy oni póznije nie maja wyrzutóe sumienia? skoro kochaja to zmeu to robia. ale jak kobieta to zrobi tood razu koniec związku

Najczęściej faceci zdradzają dla seksu. Dla zmysłowości. Po drugie - nie wszyscy panujemy na tym instynktem rozmnażania (libido). Mamy takie fragmenty mózgu które na testosteron reagują tylko hasłami "pieprz" i "zabijaj". Ci którzy to kontrolują - potrafią powstrzymać swoje ręce (i rozporek). Jednak to nie jest łatwe i nie każdemu się chce. Wy kobiety macie swój magnetyzm który nas przyciąga. Natura tak nas zaprogramowała aby przedłużyć gatunek. Ci którzy potrafią to kontrolować - nie zdradzają.

Gość mężczyźni zdradzają z tych
samych powodów co kobiety i tak samo często

Gość domi__
ale chodzi o to czy poznije nie macie wyrzutów sumienia?

Gość źle postawiłaś pytanie bo
teraz skreślasz istnienie wiernych mężczyzn/zdolnych do wierności. Powinnaś zadać pytanie tak : dlaczego część facetów zdradza? A czemu nie wiem w mojej rodzinie zdrada jest niedopuszczalna i też takie wartości są we mnie tylko nie miałem jeszcze jak ich udowodnić

Gość domi__
hm..no w sumie masz racje, zgodze się z tobą

@domi Z tych facetów którzy się przyznali do zdrady, to nie ma reguły. Niektórzy nie mają wyrzutów i dalej to robią. Niektórzy zrobili to raz i całe życie pokutują. Nie znam jakiejś reguły. Wiesz, każdy romans jest trochę inni. Jedni faceci robią to dla sportu, np. zawsze w delegacji, zawsze z kimś innym. Jedni zakochują się co kilka lat i wkładają w to jakieś uczucie. Niektórzy znajdują dopiero za drugim razem kogoś na całe życie. Ciągle pytasz o facetów ale jeśli chodzi o zdrady i poczucie winy to nie ma dużych różnić pomiędzy płciami.