Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaa

przeklinanie u kobiet

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaaa

Przeklinająca kobieta? Co sądzicie?

przeklinajace czyli wulgarne i odpychajace... i nie chodzi tu o jakis mocny charakter kobiety ktorej facet sie boi ale własnie o kulturalne i ambitniejsze zachowanie

jak słyszę na ulicy to bardzo mnie to razi,ale sama tez lubię wiązankę rzucić, bardzo mnie to odstresowuje. nie ma to jak soczysta kur**a na zszargane nerwy :D

Gość ciekawaaaaaaa
Zainteresowało mnie to, bo znam kilka niezwykle inteligentnych kobiet z dużą wiedzą, bardzo pewnych siebie, które często przeklinają. Myślę, że nie robią tego żeby komukolwiek zaimponowac, po prostu przychodzi im to naturalnie gdy coś je zdenerwuje. Mi osobiście to nie przeszkadza, bo gdy okoliczności tego wymakają owe Panie wiedzą doskonale jak nalezy się zachowac by sprawic dobre wrażenie. Jednak słyszałam już wiele bardzo niepochlebnych opinii z ust mężczyzn na temat tego wulgarnego słownictwa (innym aspektom nie mieli nic do zarzucenia).

Gość odpychajaca, tak zreszta jak
i przeklinający facet

Gość ciekawaaaaaaa
Mozecie pisac, gdy wystawiacie opinie jakiej plci jestescie?

Uprzejmie donosze, ze ja tez czasami przeklinam. Zachowuje sie tak w sytuacjach, w ktorych wszystkie rzeczowe argumenty nie trafiaja do rozmowcy. Zanim powiem te "brzydkie slowa", staram sie spokojnie przedstawic swoje stanowisko. Jezeli trafie na rycerza z "zakutym lbem", ktory wszystko neguje, podwaza i nawet nie probuje przyjac do wiadomosci autentycznych faktow, wstepuje we mnie jakis czort, i wtedy.... szok ! Przeklinam tak, ze lepiej zatkac uszy. Co dziwne, po takiej akcji, zaskoczony rozmowca otwiera szereko oczy i usta ze zdziwienia. A ja usmiecham sie niewinnie i mowie : przepraszam, sprowokowales mnie. Wiem, ze to nie jest eleganckie zachowanie, ale... czasami to jedyny sposob na odstresowanie.

Gość wredniucha101
przecież podobno jest równouprawnienie?

Gość niewiemcorobie
No teoretycznie jest, ale ja się chciałam dowiedziec jak to się ma w praktyce. Bo nikt mi (kobiecie) nie wmówi, że nie ma ŻADNEJ różnicy pomiędzy obiema płciami...

Gość wwewqeqw
przeklinanie jest potrzebne jako forma odreagowania złych emocji, kobietom tez. nie wiem co ma płce do rzeczy, typowo polski pytanie, w Usa to by wywołało smiech

Gość lajmont
No cóż. Przeklinanie kiedyś świadczyło o tym, że było się niewychowanym i praktycznie niezbyt mądrym człowiek. Dzisiaj czasy się zmieniły i każdy przeklina. http://glamstorm.com/en

Gość prawictwo pospolite191
Jak fac et przeklina to jest zle , ale jak baba to jest dno . używanie wulgrarnych słów bardziej jest tolerowane u facetów.

podpisuje sie pod slowami viciosa :D haha lepiej ujac tego nie mogla :P