Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taktojaa

brak czułości

Polecane posty

Czym jest spowodowany brak uczucia ,bliskości ,chęci czułości bez poważnych powodów ze strony faceta. Nie chodzi o zdradę , czy znudzenie kobietą aż tak działa ?

Czy on zawsze był mało czuły? Czy był, ale przestał. Napisz jakąś historię, proszę.

Zawsze był czuły , nadskakiwał na każdym kroku ,kochający ,miły ,a ostatnie miesiące są straszne . Zdarzają się dni ,że jest mną zainteresowany ,ale to i tak nie to samo co wcześniej ...:(

Zawsze był czuły , nadskakiwał na każdym kroku ,kochający ,miły ,a ostatnie miesiące są straszne . Zdarzają się dni ,że jest mną zainteresowany ,ale to i tak nie to samo co wcześniej ...:(

Jeśli człowiek tak istotnie zmienił swoje zachowanie, to oznacza, że coś zmieniło się w nim. Nie wiem co się zmieniło, ale musiało się zmienić. Nie licz na to że to samo wróci. Jeśli nie jest czuły, to znaczy że nie chce być czuły, nie czuje takiej potrzeby. Może jest facetem który jest czuły tylko na początku, może już mniej kocha, może ma inną, może chce odejść. Nie wiem. Tylko on wie.

Rozumiem ... Tak mi się wydaje ,ze jest typem faceta czułym tylko na początku z czasem mu przechodzi .. Zaczynam wątpić w facetów .. Jestem osobą ,która bardzo mocno się przywiązuje kocha bezgranicznie ,ale potrzebuje dużo czułości .. nie umiem tak żyć jak on ... Brakuje mi tego co dawał mi kiedyś .. Chyba czas się rozstać . Tylko jak kiedy ja żyje ciągłą nadzieją ...Jak nie napisać nie zadzwonić następnego dnia ???????!!!!