Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania wwwww

ktoś zadzwonił dzwoniem do drzwi. Moja mama otworzyła okno

Polecane posty

Gość Hania wwwww

a on powiedział "kocham pani córkę" i odszedł.......... To było 9 dni temu . Wydarzyło się to w środku nocy.........

Gość la madame khóhik
Prima Aprilis się skończyło 36 minut temu 🖐️😴

Gość Hania wwwww
nie wiem nic o nim. chciałabym go poznać...... Ale nie wiem gdzie go mam szukać

Gość dfghjksdfghjkasdfghsdf
to przeczytaj moja historia z los angeles, da ci do myslenia o takiej milosci, jak wiecie lubie uprawiać ostry sex, raz rozcięłam sobie członkiem wargę sromową niestety po każdym sexie mam jakieś 'kuku'. Podczas uprawiania sexu nie czuje dyskomfortu, że skaleczyłam się o członka zadarłam skórę albo coś, lecz niestety na drugi dzien zawsze mnie coś boli. W tej chwili mam jakby pękniętą, albo jakąś przeciętą delikatnie czymś skórę obok wejścia do pochwy, nie wardze. Często równiez gdy się podcieram zauważam małe kropki krwi na papierze, bo sexie również czesto boli mnie ten kawałeczek skóry miedzy pochwą a odbytem. Używam z chłopakiem olejku smaruje c*pkę kremami pielęgnującymi dla dzieci i własnie zakończyłam niedawno kuracje globulkami, myślałam że te kropeczki krwi to może jakaś infekcja, ale nie, wszystko jest ok. Co mam robić żeby unikac takich rzeczy. Czemu tak mnie boli to miejsce miedzy pochwą a odbytem i skąd ta krew, członek tam na pewno mnie nie kaleczy...