Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz mlodsze mamusie

Czy u was też coraz młodsze zachodzą w ciążę??

Polecane posty

Gość hi hiiiii
nie wiem.. ale u ciebie ewidentnie widać zależność: brak wykształcenia, brak kultury, chamski styl wypowiedzi, złość i wyzwiska.

Gość onabezogona29
to już chyba nie te czasy, aby dzieci nazywać bękartami. Tak już się porobiło że każdy śpi z każdym ale odpowiedzialności nie chce ponosić i dlatego wielkie Panie mamusie dzieci "nie z wpadki" szczycą się dzieckiem i brakiem ślubu

Gość hi hiiiii
taaak TY jesteś lepsza bo masz czarny nick!!!! wow!!!

Gość Malutka truskaweczka
Zakłopotana... łaaał jak ty znasz wszstkie małoletnie matki.. ja zaszłam w ciążę jak miałam 16 lat.. i co? mam męża.. dom i dziecko.. a ty interesuj się sobą

Gość Pobił psa
Teraz już jestem pewna ze jesteś nikim! Pierwszy raz weszlam z toba w dyskusje, i wcale sie nie dziwie ze ludzie tak cię tu nie lubią. A na tym forum jestem od 6 lat. I nie musze sie lokować zeby mieć slitasny, super fajny czarny link.

Gość Nie, u mnie nowe trendy
że teraz to w okolicach 30 się rodzi. Kiedyś rodziło się w okolicach 20, a teraz laski mają po 28 i twierdzą ze jeszcze mają czas. Nie oceniam nikogo bo to nie moja sprawa tylko fakty stwierdzam.

Gość ....()()()()().....
Następne gimgowno na forum-zakloptananieznajoma:(

Gość na moje oko to poziom
tej kafeterii nie jest zaniazny przez takie osoby jak Zaklopotananieznajoma tylko przez takie wredne suki jak co druga pomaranczka. z tego co widze zaklopotana wyrazila tylko swoje zdanie a dokladniej odpowiedziala na pytanie zadane w temacie a zaraz jakas szuja z brakiem umiejetnosci czytania zamiast odpowiedziec na pytanie zawarte w temacie to czepila sie carnej kolezanki ktorej wcale nie dziwie sie ze w arogancki sposob zaczela odpisywac innym :O sorry ale prawda jest taka ze nie jedna 16 ma wiecej oleju w glowie niz wyksztalcona 30. moim zdaniem wiek to tylko liczby ktore nic nie znacza. liczy sie to co ktos ma w glowie. a skoro wy opiniujecie innych po tym jak pisza i co to naprawde bardzo biedne jestescie . mama6 latki wam nie pasuje, mireczkowata tez, toskyczna kobita, zaklopotananieznajoma tez, mamamlodegoD rowiez. a spojrzcie w lustra bo zadna z was wrednych piszacych nie dorasta do piet tamtym mamom. koniec.

Gość na moje oko to poziom
i bede bronic wszystkich mam po ktorych jedziecie jak po szmatach bo zazyczaj ponizazne sa te ktore pisza z glowa i z sensem. a zbiora sie 2-3 stare przekupy ktore nie wnosza nic wartosciowego do forum ale znalazly tu druga rowna sobie co jedzie po innych i mysli ze jest fajna bo kolezanke znalazla. :/

Gość natalieeeeer
ja tez nie znam zadnego przypadku nastoletnich ciąż,a jesli chodzi o gre w sloneczko itd to ostro przesadzasz :P raczej w ciaze zachodzi sie coraz pozniej ok 30stki.

Gość onabezogona29
pieknie temat moderowany

Ja niczego takiego u siebie nie zauwazylam a mieszkam na wsi :) ale od dawna wiadomo, ze to miastowe sa od dawania dupy a ze wsi dziewczyny sa wychowane na zasadach KK i dlatego sa porzadniejsze. Nawet mezczyzni mi znani zawsze mowili , ze dziewczyny z miasta zwlaszcza Warszawianki sa mega latwe a ze wsi sa porzadne.

Zgadzam sie z jagoda. Tez mieszkam na wsi i nie zauwazylam zeby jakas dziewczyna sie kurwila. Czasami wiadomo ludzie gadaja ze tamta sie prowadza z chlopakiem ale tak to jest na wsi. Kazdy zna kazdego a pawda jest taka ze.w miescie.nie zwraca sie na to wiekszej uwagi. Dziewczyny moga dawac dupy ale nikt na to uwagi nie zwraca bo w miescie nie wszyscy sie znaja tak jak na wsi.

Gość heheheheheh:)
Jagoda369 Ps twój maż to ruchacz nr 1 w okolicy :) wiec szykuj kasę bo niedługo będziesz płacić alimenty na bękarta Twojego mężulka.

Gość hmmmmmm ????
" Nawet mezczyzni mi znani zawsze mowili , ze dziewczyny z miasta zwlaszcza Warszawianki sa mega latwe a ze wsi sa porzadne." czyli oni sami nie są lepsi skoro korzystali z panienek w mieście ...ot takie wiejskie kurwy płci męskiej :)