Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dohtór D. z kawą

ej, pytanie mam!

Polecane posty

Gość Dohtór D. z kawą

nie jest wam przykro, że macie tak przegrane życia, że także w święta musicie siedzieć na forum, bo nawet rodzina was nie chce znać? zupełnie jak ameby :)

Gość za to ty masz tak zajebiste
ze czekasz tylko az sie swieta skoncza, wrocisz do pracy i zaczniesz zyc zyciem forumowego koniobojcy :D

Gość po co wyzywasz innych
od przegrancow, skoro jestes jednym z nich, naprawde masz takie cudowne zycie? :D

Gość nie zaczyna sie tez zdania
malej litery, a "ej, pytanie mam" jest rownowazniekiem a nie zdaniem debilu duo:D

Gość Kuba Rozpruwacz ;
po swietach to czego szczekasz ?

Gość strata tata ziata
buc

Mnie uczono, że to po prostu niegrzeczne, ale widzę, że w tej materii raczej nie ma sensu z Tobą polemizować.

Gość strata tata ziata
buc

Gość duo, zatem jestes
niedouczony, a co powiesz na wołacz? rowniez uwazasz, ze jest to "niekulturalny" przypadek? jak chcesz sie przypierdolic, to uderz tak zeby zabolalo, a nie machasz lapkami, przed twarza, ktora nawet nie jest w twoim zasiegu :D

Gość zwracajac uwage autorowi
ze uzywa sloganu (a nie prostackiego jezyka, cokolwiek rozumiesz przez słowo "prostackie") sugerujesz, ze autor jest niekulturalny, a ja ci probuje wytlumaczyc, ze nie masz racji. Jesli juz koniecznie musisz, sie pojawic w temacie, ot tak, dla zasady, czy z "braku laku", to w calej swojej elokwencji badz chociaz merytoryczny

Gość zwracajac uwage autorowi
o zgrozo, postawilam przed "czy" przecinek :-( zabij mnie duo 😭 :D

Gość albo nie, napisz, ze
mam powazne braki w edukacji :( nie znam polskiego :( i co ja w ogole z takim slownictwem robie na forum 😭

Umieszczenie tego tematu jest prostackie samo w sobie. Więc o co chcesz się spierać. Intencje autora? Chyba są jasne.

Gość powiedział co wiedział
a o kawie to na ogólnym se pisz!

"ej, pytanie mam!" to nie równoważnik zdania.. jest czasownik w osobowej formie więc... "mam"

Gość brawo neon a glupi
duo lyknal jak mlody pelikan :D

Staram się nie ulegać trollingowi. Gdybym chciał analizować każdą głupotę na tym forum, nie robiłbym niczego innego, tym bardziej rzeczy, które nie mają żadnego znaczenia dla meritum sprawy. Forma jest prostacka i tyle, nie będę jej rozkładał na części zdania czy mowy, Bóg jeden wie po co.

Zaraz zaczniesz się czepiać, że specjalnie wstawiłaś gdzieś przecinek, albo kropkę nie taką. Dobrze się czujesz?

duo ja osobiście jestem po twojej stronie. czepiałem się do pomarańczy..

Gość to ty masz problem
czepiasz sie od samego poczatku, do tego bedac malostkowym i jalowym...jesli masz pisac bzdury dla samego faktu napisania czegokolwiek to zdecydowanie polecam wziecie pod rozwagę aforyzmu "milczenie jest zlotem". Na sile probujesz pokazac swoja elokwencje- zly adres 🖐️

to oboje/troje/wszyscy kurrrvva skończcie! dorośli ludzie a zachowują się jak banda przygłupich dzieciaków na bazarze.! Dajcie już sobie po ryju i piwko na zgodę. I koniec afery.!

Gość jestem pacyfistka
jedyna moja bron to slowo :classic_cool: dobra, odpuszczam, po prostu denerwuje mnie taka ludzka chec przyczepienia sie tak zupelnie bez powodu, nie pasuje mu temat, to po co sie udziela?

Dziękuję pacyfistko ;) poprostu na każdy temat można porozmawiać spokojnie, z uprzejmością ;) prawda? ;)

Gość oczywiscie, ze tak :)
można :) a nawet trzeba ;)

Nie czepiam się, stwierdzam tylko fakt, że nie zaczyna się zdania od „ej". Mnie tak uczono, moich rodziców, i jestem pewien, że większość uczestników tego forum. Pewnie niejeden od własnej matki to usłyszał. Dlatego trochę śmieszy mnie fakt, że ktoś wytacza działa w z góry przegranej sprawie. Śmieszna jesteś.

numer duo. jest coś takiego jak ewolucja języka polskiego. do tego jest coś takiego jak luźna forma wypowiedzi, język komunikacji internetowej. Wg tego co piszesz to używanie: b4, brb, zw, omg, wtf, ofc, imho, gtfo, g2g, też jest błędem. To nie jest język urzędowy. Jesteśmy w sieci, tutaj każdy może pisać jak chce. IMHO ppls mogą pisać jak chcą, i przeplatać all ze sobą. Angielski, skróty, etc. A tworzenie swoich własnych form wypowiedzi charakterystycznych dla danej osoby nie jest niczym złym. :) btw nikt nie mówi jak ty masz pisac u can do what u like. n1 gonna punish u for that ;) ofc if all is clear