Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

na imprezie

Polecane posty

Gość allllll inside
Normalka. mi zawsze sie ocieraja udami badz pupa, czasem reka przejedzie nibu przypadkiem.

Gość allllll inside
Nie no obce najczesciej no ale wiadomo jakie laski chodza do klubow i ze tam jest akceptowalny smialy kontakt fizyczny w tancu. Z kolezanka mialem raz taka akcje na poczatku technikum jak mlodsza siostra od kumpla ze mna tanczyla i wtedy praktycznie caly taniec przywierala swoim jednym udem do mojego penisa( ale ze mialem juz sporo % w sobie to udalo mi sie kontrolowac i nie dostac wzwodu pomimo ze dosc mocno sie dociskala i ocierala ale ona mi juz wczesniej dawala sygnaly ze jej sie podobam. A potem juz zwykle przypadkowe ocieranie o genitalia nie robilo na mnie wrazenia. A te obce to czasem nawet nie wiem jak maja na imie bo to tylko taniec a ja nie podrywam kazdej laski oczywiscie wiele mi sie podoba ale musi miec w sobie cos intrygujacego zebym chcial z nia pogadac, wziac numer itd. Podobno czasem testuja tak facetow czy nie napaleniec a czasem je podnieca jak ci stanie, to tez rodzaj flirtu bardziej smialego poprzez dotych niby przypadkowy ale jak on sie powtarza to niema mowy o przypadku. Gdy kobieta Cie dotyka to wie o tym jesli to przypadek to zauwazysz delikatna(mocniejsza moze oznaczac ze to celowe) konsternacje i wycofanie a jesli nie to bedzie kontynuowac ocieranie. Ps jak tanczysz z dziewczyna to jak ma cieple i wilgotne dlonie to znaczy ze ja krecisz i jeszcze tej nocy przy sprzyjajacych okolicznosciach moze byc twoja.