Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neon1l

Golenie, depilowanie?

Polecane posty

Jakie miejsca uważacie że wypada/powinno się golić/depilować. Osobno dla kobiety, osobno dla facetów.

U kobiety nie ma miejsc, których "nie wypada" depilować czy golić. Nie wypada żeby kobieta pokazywała włochate nogi :P Może być wydepilowana w całości albo zostawić sobie "intymną fryzurkę" (ja tak najczęściej robię). Mężczyzna, jak dla mnie, nie musi sobie nic depilować ani golić. Mój się goli pod pachami, chociaż go nie zmuszam - ale twierdzi, że jak ma tam zarost to nawet długo szorując nie może pozbyć się zapachu potu. Natomiast włosy łonowe, na mosznie i nasadzie penisa przycina na krótko maszynką.

Gość dreamline GGG
przed wyjazdem na południowe plaże namawiał mnie do ogolenia się na zero. W zasadzie nie planowaliśmy nagiego opalania - spodziewaliśmy się otoczenia tylko toples. Ale na miejscu okazało się, żezupełna nagość nie będzie czymś niebywałym i postanowiliśmy spróbować. Dla przygotowania do równomiernej opalenizny obydwoje całkiem się ogoliliśmy. Takie zupełne oswobodzenie, świadomość odsłonięcia błyszczących od oliwki intymności działała naprawdę zniewalająco.