Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajaneczka

kiedy test po potwierdzonej owu? prosze o rade

Polecane posty

Gość bajaneczka

Hej, mam pytanie, 8 dni temu mialam potwierdzona przebyta owulacje 12 dni temu pecherzyk jeszcze byl. Moje pytanie jest kiedy najlepiej wykonac test pepino ultraczuly 10ui lub bete? Prawdopodobny termin nastepnej @ niepewny- cykl stymulowany. Bardzo prosze o rade, z gory dziekuje :)

jeżeli wiesz kiedy dokladnie mialas owulacje to spodziewaj sie miesiączki 14-16 dni po tej owulacji. Na ultra czułe testy nie licz zbytnio. Mi taki test wyszedł negatywnie mimo ze bylam w ciązy i robilam go 1 dzien po spodziewanej miesiączce (PO a nie PRZED). Bete najwcześniej ok 3 dni przed terminem spodziewanej miesiączki.

Gość testykiedy
a po 14 16 dnicahc test wyjdzie poztwynie czy nie zawsze? lepiej isc na bete czy np. zrobic test tydzien po spodziewanym okresie bo w sumie wczesniej chyba nie ma sensy /.?? jak sadzicie/? do autorki powyzej: a kiedytest wyszedl ci poztywnie? po ilu dniach? bo piszesz ze dzien po @ wyszedl neagtywnie a w ciazy bylas? poszlas na bete i ok ale pytam czy z ciekawosci test powtorzylas i czy wyszedl pozywtyny/ po ilu dniacg?

Gość testykiedy
a po 14 16 dnicahc test wyjdzie poztwynie czy nie zawsze? lepiej isc na bete czy np. zrobic test tydzien po spodziewanym okresie bo w sumie wczesniej chyba nie ma sensy /.?? jak sadzicie/? do autorki powyzej: a kiedytest wyszedl ci poztywnie? po ilu dniach? bo piszesz ze dzien po @ wyszedl neagtywnie a w ciazy bylas? poszlas na bete i ok ale pytam czy z ciekawosci test powtorzylas i czy wyszedl pozywtyny/ po ilu dniacg?

Nastepny test zrobila po kolejnych dwóch dniach czyli w sumie 3 dni po spodziewanej miesiączce i juz wyszedł pozytwny. Ja nie wróżka i nie wiem czy Ci wyjdzie 14-16 dni pozytwny. Jak widzisz ja byłam w ciąży a test wyszedł negatywny. Jak bardzo sie niecierpliwisz to idź na bete bedziesz miala 100% pewnosci.

Gość bajaneczka
Biore luteine wiec dopoki jej nie odstawie okres nie przyjdzie. Czy po 2 tyg od owu beta bedzie wiarygodna?