Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaftanikbezpieczenstwa

moj facet jest agresywny po alkoholu

Polecane posty

do mnie jest niczym miś. jeszcze nigdy nie krzyknął, nie podniósł głosu, mógłby mi nieba przychylić. jednak niepokoi mnie, że po % potrafi np. skoczyć na kumpla i dla żartu 'dusić go'. wczoraj dostał ode mnie po łapach, bo (akurat tu na trzeźwo) menel wszedł do pubu, w którym siedzieliśmy ze znajomymi i zaczął coś gadać. ten zamiast stanowczo powiedzieć, by wyszedł pierwsze co zrobił to go pchnął... ja od razu zareagowałam, żeby przestał bo tak nie można. jesteśmy parę miesięcy razem i dopiero się poznajemy. on mnie kocha i naprawdę się go nie boję, ale nie to chyba źle, że ma takie zachowanie po procentach... szczególnie jest agresywny, gdy jest mocno podpity. co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość yy bożż cóghjikl;
głupie baby jazda z takim zweirzeciem

Gość stylish29
wkrotce zacznie napier****c ciebie- to kwestia czasu.

Gość polki za bardzo chcą być
a później piszą, że wcześniej był cudowny tylko jakoś nagle się zmienił :P

nie o to chodzi. co innego, gdy facet byłby dla mnie też agresywny. ale co do swoich najbliższych (rodzina) nigdy nikogo nie uderzył, do swojej mamy zwraca się 'mamusiu' i w ogóle pochodzi z dobrej i ulożonej rodziny. jedynie odwala mu po alko

Gość Zapomniałem hasła do nicka
Z Tobą ewidentnie jest coś nie tak :O teraz odwala mu po alkoholu ,ale spokojnie ,za jakiś czas i bez alkoholu mu bedzie odwalać (uzależnienie ,nerwowość)to naukowo i praktycznie udowodnione .Od tego krok by Ciebie rozstawiałpo kątach (więcej niż pewne) .Trzymaj się od niego z daleka