Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J@smin@88

Ankieta dla kobiet

Polecane posty

Gość J@smin@88

1 ile masz lat 2 jak masz na imie 3 wielkosc biustu 4 dokladny rozmiar stanika 5 golisz cipke 6 kolor wloskow cipki 7 jesli golisz cipke to napisz jak 8 status zwiazku 9 ile razy w tygodniu kochasz sie 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia 12 chodzisz nago w domu 13 ile masz wzrostu 14 jakie masz kompleksy 15 opisz jaka masz lechtaczke 16 opisz piersi sutki itp 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo

1 ile masz lat 37 2 jak masz na imie (nie dotyczy) 3 wielkosc biustu (za mały) 4 dokladny rozmiar stanika 75A z push upem 5 golisz cipke tak 6 kolor włosków cipki szatynka ;) 7 jesli golisz cipke to napisz jak jednorazówką 8 status zwiazku mężatka 9 ile razy w tygodniu kochasz sie nieregularnie, od 0 do 5 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie nie częściej niż raz na 2 miesiące, chyba że mąż poprosi o to w ramach gry wstępnej 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owłosienia 15 cm, dość owłosiony (przystrzyżone) 12 chodzisz nago w domu nie 13 ile masz wzrostu 172 cm 14 jakie masz kompleksy (nie dotyczy) 15 opisz jaka masz lechtaczke wrażliwą 16 opisz piersi sutki itp. piersi małe, sutki zwyczajne 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo tuż przed 17 urodzinami

Gość dziwna-tak na mnie mówią
1 ile masz lat *22 2 jak masz na imie * zbyt popularne 3 wielkosc biustu * c 4 dokladny rozmiar stanika *c 5 golisz c*pke *depiluję 6 kolor wloskow c*pki *czarne:( 7 jesli golisz c*pke to napisz jak *depilatorem lub woskiem 8 status zwiazku *mam chłopaka 9 ile razy w tygodniu kochasz sie *codziennie 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie *w ogóle 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia *chyba tak z 13cm czarne geste wlochy ma dluugie 12 chodzisz nago w domu *topless ale nie przepadam 13 ile masz wzrostu *165 14 jakie masz kompleksy *niejedrne cialo z wlasnego lenistwa 15 opisz jaka masz lechtaczke *nie wiem wystajaca? 16 opisz piersi sutki itp *jedrne sutki duze rozowe 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo *20lat na prawde chcialo ci sie czytac?:D

Wysokolibidowa mężatka to taka, która kocha się od 0 do 5 razy w tygodniu?

To jak sobie radzisz z nadmiarem libido? Dlaczego nie kochasz się podczas okresu?

Gość hjyukk
1. 23 2. Nie powiem 3. Średni 4. 70E (w firmowych), 70D - w butikach 5. tak 6. czarne 7. jednorazowka, na lyso :P 8. za 5 miesiecy- meżatka 9. 0-2 10. 0-1 11. 15cm, dosyć gęste 12. tak 13. 160cm 14. wystający brzuszek 15. małą i wrażliwą 16. równe, symetryczne, tak samo sutki (różowe) 17. 17lat

Próbowałam, ale mam obfite krwawienia przez ok. 7 dni i to jest duży dyskomfort, więc robimy sobie przerwę. A libido przez kilka dni się kumuluje i często znajduje ujście na pierwszy dzień po, wtedy, o ile dzieci w porę zasną, mąż funduje mi ostre rżnięcie :P

Gość niewyżyta warszawianka
Nie odpowiadam na onanistyczne ankiety robione przez pomarańczowych anonimów. Musiałby być czarny nick z dużą ilością postów.

Dyskomfort dla Ciebie, czy dla niego? A mogę zapytać ile Twój kochanek miał lat?

1 ile masz lat --- 23 2 jak masz na imie --- ładnie, bo na A. 3 wielkosc biustu --- D 4 dokladny rozmiar stanika --- 70D 5 golisz c*pke --- tak 6 kolor wloskow c*pki --- ciemny 7 jesli golisz c*pke to napisz jak --- maszynką 8 status zwiazku --- mężatka 9 ile razy w tygodniu kochasz sie --- 3-4 razy 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie --- w ogóle 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia --- ok. 18 cm, czarne 12 chodzisz nago w domu --- nie 13 ile masz wzrostu --- 165 cm 14 jakie masz kompleksy --- za niska 15 opisz jaka masz lechtaczke --- nie wiem jak opisać 16 opisz piersi sutki itp --- jędrne, w miarę duże 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo --- 21 lat

No właśnie, zazwyczaj ten okres jest dyskomfortem dla kobiety, ale dla faceta wtedy jego kobieta nie traci ani trochę ze swojej atrakcyjności. Ja bym nie chciał, żeby moja obieta unikała seksu w czasie okresu

niewyżyta warszawianka - a od kiedy to pomarańcze zarzucają innym pomarańczom że są anonimowe? ;) Ale zgadzam się, że tej ankiety nie układała kobieta, tylko jakiś facet (chłopak). Widać chociażby po tym, że pyta "ile razy w tygodniu", kobieta spytałaby raczej ile razy w cyklu miesięcznym :P

Gość aszemputel
1 ile masz lat 19 2 jak masz na imie- 3 wielkosc biustu maly 4 dokladny rozmiar stanika 75b 5 golisz c*pke tak 6 kolor wloskow c*pki czarne 7 jesli golisz c*pke to napisz jak maszynka 8 status zwiazku mam chlopaka 9 ile razy w tygodniu kochasz sie ok. 3-4 czasem do 7-8 razy jak mamy wolny weekend 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie 0 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia ok 17 cm 12 chodzisz nago w domu czasem 13 ile masz wzrostu 175 14 jakie masz kompleksy wagry na nosie 15 opisz jaka masz lechtaczke - 16 opisz piersi sutki itp- 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo 17

Gość ppppipppppa
1 lat 24 2 imie na A. 3 wielkosc biustu- duzy 4 dokladny rozmiar stanika- 75D 5 golisz c*pke tak 6 kolor wloskow c*pki czarny 7 jesli golisz c*pke to napisz jak jednorazówką na łyso 8 mam kogos od niedawna 9 ile razy w tygodniu kochasz sie 0-1:( 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie 2 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia wlosy czarne, włosy czarne, a rozmiar nie wiem, sredni jest 12 chodzisz nago w domu- jesli jestem sama to tak 13 ile masz wzrostu- 164cm 14 jakie masz kompleksy 'boczki' 15 opisz jaka masz lechtaczke, hmmm nie wiem normalną, nie wystaje, jest w sam raz 16 opisz piersi sutki itp- piersi duze, okrągłe, jędrne, sutki małe 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo, 20lat

Gość J@smina@88
1 ile masz lat?-25 2 jak masz na imie- 3 wielkosc biustu-b 4 dokladny rozmiar stanika-40/90 5 golisz cipke- nie 6 kolor wloskow cipki - brazowe 7 jesli golisz cipke to napisz jak- nie dotyczy 8 status zwiazku- zareczona 9 ile razy w tygodniu kochasz sie - 3 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie- wcale 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia- 15cm geste brazowate wloski 12 chodzisz nago w domu- nie 13 ile masz wzrostu-170 14 jakie masz kompleksy - 15 opisz jaka masz lechtaczke- w sam raz 16 opisz piersi sutki itp- jedrne sterczace 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo- 20

Gość karolina z ładnymi piersiami
1 ile masz lat 2 jak masz na imie 3 wielkosc biustu 4 dokladny rozmiar stanika 5 golisz c*pke 6 kolor wloskow c*pki 7 jesli golisz c*pke to napisz jak 8 status zwiazku 9 ile razy w tygodniu kochasz sie 10 ile razy w tygodniu masturbujesz sie 11 rozmiar penisa twojego partnera i kolor gestosc owlosienia 12 chodzisz nago w domu 13 ile masz wzrostu 14 jakie masz kompleksy 15 opisz jaka masz lechtaczke 16 opisz piersi sutki itp 17 w jakim wieku stracilas dziewictwo 18 Bielizna koronka, czy normalna ? 19 Twoja ulubiona pozycja w łóżku ? 20 w jakim wieku kupiłas pierwszy stanik 21