Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smuteczek_mały_25

BRAK ORGAZMU

Polecane posty

A więc nie potrafię dojść do orgazmu. Mój facet tak się stara, a tu nic. Dziś jednak przyszło załamanie. Boje się, że mnie zostawi... Czuje się taka niekobieca. W złości, wygarnął mi jego brak. Że " ja nie chce dojść" Chce bardzo chce.... Tak mi jakoś ciężko. W przeszłości uwikłałam się w trudny związek. Facet była bardzo zaborczy, wymuszał seks. Brał mnie niemal siłą. Godziłam się dla spokoju. Bywało że rzucał przedmiotami jak stawiłam opór. Raz nawet siłą mnie rozebrał i... wiecie Prześladował mnie jak się z nim nie spotykałam. SMSY, listy, itp.. Miałam wtedy 16 lat on był miał ok 30. nie wiem kiedy się uzależniłam od niego. Dziś mam 25 lat Kocham mojego obecnego faceta do szaleństwa, ale nie mogę osiągnąć orgazmu mimo ze jest mi mega przyjemnie podczas stymulacji... Przed nim też miałam faceta, z nim tez nigdy nie szczytowałam Ja już nie wiem co zrobić by sobie pomóc. Seksuolog? Sama potrafię jedynie pod prysznicem.

Gość dziwna-tak na mnie mówią
to moze masturbuj sie jak przy nim lub jak ci wsadza???:)

Gość dziwna-tak na mnie mówią
up-dasz rade?

Gość regreg
"żaba na hamaku "Boje się, że mnie zostawi..." a co za różnica czy jest czy nie, skoro i tak nie masz orgazmów? " 0 Tylko po to się wiążecie? A gdzie tu miejsce na miłość? do autorki: najpierw naucz się sama sobie sprawiać przyjemność a później po podaniu informacji swojemu mężczyźnie możesz się martwić gdy nie będzie efektów.

Gość dorisssssssssssssssss
hej,ja tez nie mam,ale udaje,zeby moj maz czol sie potrzebny,sama inicjuje seks,on mysli ze jestem nimfomanka,a praktycznie tylko mastrurbacja doprowadza mnie do orgazmu,tak wiec tak sobie zyje w malutkim klamstwie :)

Gość regreg
"dorisssssssssssssssss hej,ja tez nie mam,ale udaje,zeby moj maz czol sie potrzebny,sama inicjuje seks,on mysli ze jestem nimfomanka,a praktycznie tylko mastrurbacja doprowadza mnie do orgazmu,tak wiec tak sobie zyje w malutkim klamstwie " 0 Nie powinnaś udawać do sama siebie pozbawiasz przyjemności. Ale też nie jest to powód by kończyć związek czy zdradzać. Kobiety są różne jeśli chodzi o orgazm (mężczyźni generalnie mają podobnie) powinnaś uświadomić partnera co lubisz i jak lubisz i co sprawia tobie największą przyjemność tak byś i Ty miała przyjemność z seksu. Ale nie przekazywać tego na zasadzie "eee słaby jesteś w ogóle nie mam orgazmu" bo to może zniechęcić faceta.

Gość mam super lekarza
jak można udawać orgazm ?gracie w filmie czy co ?Po co to ?

Ja mu mówiłam, że jest mi baaardzo dobrze. Zgodnie z prawdą. On jednak mi nie wierzy. Zresztą nie zależy mi na wielkim O tylko na nim. On mysi i ma wrażenie, że jak stymuluje mnie palcami czy językiem to jest mi gorzej niż podczas penetracji. Jak mam mu wytłumaczyć ze wtedy bardzo miło i że wtedy mam większe szanse dojść. Mam wrażenie że go urażę jeśli dojdę podczas pieszczot paluszkami i językiem... a nie podczas stosunku

Gość normalnie mu to powiedz bez
owijania w bawełnę niech facet się nie domyśla bo my jesteśmy niedomyślni w większości.

Gość normalnie mu to powiedz bez
jeśli nie potraficie ze sobą rozmawiać o waszych potrzebach czy odczuciach podczas seksu to nie powinniście go jeszcze robić

Gość srurtururtutt
ale jesteś głupi :D i juz wpadłeś hmm nietety jezykiem nie ma takiej opcji aby dojśc chyba ze 1 ma milion :D kobiety to wiedza ale jesli facet wymysla takie śmieszne tematy a pojecia nie ma to wpada :DDDDDDDDD nie wiesz chłopie że jezyk niewiele wnosi :)))) nie powiedziałą ci ,szkoda że nie jest szczera

Gość jezykiem sobie poliżcie talerz
:DDD :)::0;[ szok nie wiem ci któzy moze nie znają anatomi, potrzeb ogólnie mają nijakie pojecie to twtedy tak jest że sie piszę głuipoty tylko aby wywołać jakieś w kimś niepotrzebna emocje :;P :) językiem to sobie możecie polizac talerz po obiedzie :)