Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niumek123456

PODZIEKOWANIE DLA RODZICÓW PROBLEM !!!

Polecane posty

DZIEWCZYNY!! MACIE JUŻ POMYSŁ NA PREZENTY DLA RODZICÓW? U NAS JEST TROSZKĘ SKOMPLIKOWANA SYTUACJA.. RODZICE MOJEGO PRZYSZŁEGO MĘŻA SĄ PO ROZWODZIE ... PLANOWALIŚMY KUPIĆ FAJNY ZDOBIONY ALBUM Z NASZYMI ZDJĘCIAMI OD DZIECKA DO TERAZ I ZAMIAST KWIATÓW ZROBIĆ KOSZE Z WINEM I SŁODYCZAMI... I NASUWA SIĘ PYTANIE CZY DLA JEGO RODZICÓW ROBIĆ WSZYSTKO X2 ? ZASTANAWIAMY SIĘ JAK W OGÓLE PRZEPROWADZIĆ TE PODZIĘKOWANIA ... GDYŻ JEGO RODZICE PRZYJDĄ Z PARTNERAMI TO KÓŁECZKO CHYBA ODPADA? PROSZĘ O POMOC! :) POZDRAWIAM :)

Gość littlebride
wyszukiwarka nie gryzie. Taki temat przewinal sie juz n razy przez to forum

Gość pixeladdddd
Dla jego rodziców zrobiłabym x2. A dlaczego kółeczko odpada? Przecież nawet po rozwodzie są dalej rodzicami, aż tak się nie nawidzą, że w kólku nie zatańczą?

Gość Nastia Janowa
i wyłącz Caps Lock

Gość własnie słucham bbc news
oczywiście że dle jego rodziców x2, co za pytanie.. podziękować, dac co tam macie i tyle, darowałabym sobie te tandetne kółeczko

Jego mam nie chce kółeczka ... uważa że do będzie żenada ... jeszcze gdyby przyszli sami to mogło by być a tak to trochę głupio, że ich partner owie czekają a my udajemy szczęśliwą rodzinkę...

Myślałam, żeby DJ zaprosił wszystkich do wspólnego kółeczka i wszyscy razem ... A jaką proponujecie piosenkę? Chciała bym żeby to było coś polskiego.. myślałam o Preludium- To dzięki Wam,

My mamy podobny problem. Myslimy nad tym, żeby kupić inne prezenty mamom, inne tatom i nie będzie problemu, że dostają osobno. Możliwe też, że zamiast na weselu damy je po blogosławieństwie i zyczeniach w domu, żeby nie stwarzać niezręcznej sytuacji.

Weselniczko dobry pomysł, ale jak by nie było to ładniej było by na uroczystości weselnej, chcemy uniknąć też gadania ... a co zrobisz ze stołem z rodzicami rezygnujesz z tego?

Gość a napisze co tam
a tak to trochę głupio, że ich partner owie czekają a my udajemy szczęśliwą rodzinkę... Sorry, ale to są RODZICE Twojego przyszłego męża. Więc de facto SĄ rodziną, bo łączy ich syn. Co tu udawanego? :O Zatańczyć razem nie mogą? Gdzie tu udawanie? Partnerzy powinni zrozumieć.

A jeśeli jego mama nie chce? to co wtedy? no moim zdaniem to jest udawanie i szopka przed rodziną ... I co może jeszcze będzie w tle piosenka "Cudownych rodziców mam" ??? Dodatkowo mój przyszły mąż też nie chce tego "kółeczka"

Gość a napisze co tam
I co może jeszcze będzie w tle piosenka "Cudownych rodziców mam" ??? - a to już nie rodzice czy ki czort?? Przecież rodzice. A że nie są już małżeństwem to inna sprawa. zresztą, nie chcecie kółeczka to nie róbcie, proste. Tylko idiotyczne dla mnie jest gadanie o udawaniu przed rodziną w sytuacji, kiedy mowa o rodzicach Młodego - bo przecież to oczywiste, że nawet jeśli nie są już małżeństwem, to łączy ich przecież syn.

Ale jego rodzice będą się krepować i Mój narzeczony też.... więc nie rozumiem twojego oburzenia że syn ich łaczy... bo jakby nie było to nie są aż tak cudowni skoro rodzinę rozwalili i tyle w tym temacie :)

Gość a napisze co tam
I co może jeszcze będzie w tle piosenka "Cudownych rodziców mam" ??? - a to już nie rodzice czy ki czort?? Przecież rodzice. A że nie są już małżeństwem to inna sprawa. zresztą, nie chcecie kółeczka to nie róbcie, proste. Tylko idiotyczne dla mnie jest gadanie o udawaniu przed rodziną w sytuacji, kiedy mowa o rodzicach Młodego - bo przecież to oczywiste, że nawet jeśli nie są już małżeństwem, to łączy ich przecież syn.

Gość Wlasnasg
Nasi rodzice sa parami i nie sa rozwiedzeni ale te podziekowania sobie odpuscilismy. Dalismy przed wyjsciem do kosciola upominki rodzicom. Mamom jakas bizuterie, kolczyki a ojcom po dobrym whisky i po temacie. Nikt na weselu nawet nie rozkminil czy byly czy nie bl jakis podziekowan.

Weź na logikę ....Matka dostanie prezent,a ojciec nie. Więc oczywiście że trzeba kupić dwa prezenty! Moi rodzice na moim ślubie byli w trakcie rozwodu. Oczywiście że miałam na sali podziękowania .Dla mnie są cudownymi rodzicami a to że im się nie ułożyło w małżeństwie to inna bajka! Więc u mnie nie było żadnej sztuczności.

Niumek, to też prawda, że mogą się poczuć pominięci przy takim rozwiązaniu jakie zaproponowałam, może im zależy żeby docenić ich przy wszystkich... A może zrobić w takim razie podziękowania w trakcie wesela, ale potem pomieszać rodziców podczas tańca, czyli np Ty prosisz teściową, żona łapie swojego teścia do tańca, a ostatnia para powinna sama się skapować, że wypada ze sobą zatańczyć.

Gość Narzeczona89
Mam podobną sytuacje bo moi rodzice też są po rozwodzie . Ja chciałabym żeby podziękowanie było po błogosławieństwie. Tylko, że akurat ja swojego ojca bym wcale nie zapraszała ale moja mama się uparła bo to ojciec ale wcale nie mam mu za co dzięowac tak więc dziękowanie na wesele odpada całkowicie bo nie chce mu dziękować i robić tej szopki. A z resztą wydaje mi się, że on i tak nie przyjdzie wcale na ślub i taką mam nadzieję a poza tym moim zdaniem lepiej jest dziękować rodzicom w małym gronie niż przy wszystkich na weselu

Jeszcze przedyskutuje to z moim narzeczonym, ale faktycznie podziękowanie po błogosławinach to najlepsze rozwiązania... Jeszcze trochę czasu jest to mam czas do myślenia :) a Wy co kupujecie?

Gość pokaz klasę
kwiaty i podziekowania po blogosławienstwie.Zadnych kiczowatych albumow,wazonow,koszy ze słodyczmi

Gość hihihi sknerek
dajcie im do tańca w kółeczku gangam style i nie beda musieli sie za rece trzymac :D

Gość nawalony
ale przed dajcie im trochę amfy

WIDZĘ ŻE TU JEST SPORO LUDZI KTÓRZY CHCĄ SIĘ TYLKO PONABIJAĆ SWOIMI ZŁOŚLIWYMI KOMENTARZAMI, I NIE MÓWIĘ O SWOIM WPISIE .... PEWNIE TO SĄ ZAKOMPLEKSIENI LUDZIE KTÓRZY W TEN SPOSÓB ODREAGUJĄ !! ŻAŁOSNE ;)

Gość notorius
Jesli faktycznie i sczerze chcecie podziekowac to nie robcie szopki :/. Podziekujcie po weselu lub przed. My po weselu dalismy rodzicom oprawione zdjecie slubne i poprostu powiedzielismy ze dziekujemy. Nie bylo innych gosci i kamer...... Tymbardziej jesli ma sie rozwodnikow za tesciow ...