Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobiczka........,,,

Jestem nieśmiała i marzę o jakiejś pracy na produkcji dla kobiet...

Polecane posty

Gość fobiczka........,,,

jakaś prosta produkcja... Ale do takiej pracy to setki chętnych, i chcą głównie studentów, niepełnosprawnych. Nie nadaję się do kontaktu z klientem czy do biura, mimo że mam studia :(

Gość Marta,23
nie poddawaj mu...na kazdym topiku sepi gg... i pisze wulgarnie

Gość fobiczka........,,,
Marta wiem, wkurza mnie ta osoba, ale co zrobic. ja i tak nie mam GG

Gość jedną nogą w rowie
Robisz coś z tą fobią? To znaczy jakaś terapia, leki?

Gość Marta,23
tez mam fobię...leczylam sie u terpaeuty...malymi krokami wracam do zycia...ale czasem robie krok w przod i 3 w tyl. Dziewczyno studia skonczone i praca na produkcji w fartuchu razem z tępakami po zawodowce???:((( nie zenuje cie to?...nie upokarza? jak ty ukonczylas te studia? mialas przyjaciol czy 5 lat siedzialas sama w pierwszje lawce??? pracowalam chwilkę na prdoukcji spozywczej ....3 dni...w zeujacych warunkach...wielki hałas maszyn ,wielkie zimno....woda do kostek...dlonie 8 godzin zamoczone...wiecznie przeklinajaca kierowniczka...praca na stojąco,bo przeciez jak sie siedzi to kuźwa rece nie pracują(?)..zabrali nam krzesla.....8 godzin w mijescu n stojąco....radio nam zabrali ,nawet rozmwiac zakazali!!!! ale tam tez sa ludzie,wiesz?prcują onok. tylko 3-6 obok ciebie,ale ta fobia tez sie tm odzywa...przynajmniej u mnie. Ucieklam stamtąd bo po 4 godzinach stania na bacznosc strasznie bolał mnie kregoslup ,barki i kark.

Gość Marta,23
ja tez chcialam wykladac towar..sprztac ,.czy to w markecie czy lumpeksie.... ale chca tylko niepelnospranych z orzeczniem :(

Gość Marta,23
ja tez chcialam wykladac towar..sprztac ,.czy to w markecie czy lumpeksie.... ale chca tylko niepelnospranych z orzeczniem :(

Gość fobiczka........,,,
Marta jak ja skonczylam studia, duzo by pisac. cudem skonczylam bo naprawde jestem cholernie niesmiala. No ja bym chciala pracę tego typu ale nie w takich warunkach jak Ty piszesz, bo to juz przesada... Normalna jakas praca typu skladanie czegoś, przykrecanie srubek, nie trzeba z nikim gadac, bo ja tego nie lubie, męczy mnie to, ale jak sama piszesz, taka praca tylko dla niepelnosprawnych :(

Gość no co ty gadasz za glupoty*
ja pracuje na linii-wkrecam srubki - i jestem w pelni sprawna!nie wiem jak osoba chora psychicznie czy niepelnospr. fizycznie mialaby podjac taka prace? zarabiam 1800zl , stoje 8godz. ale mam cieplo i czysto. jestes ze slaska to zapraszam do pracy.

Gość teżtakmam
też taką pracę bym chciała, bo w takiej gdzie trzeba miec kontakt z ludźmi to odpadam :( a gdzie to na śląsku?

Gość fugufugu
"Dziewczyno studia skonczone i praca na produkcji w fartuchu razem z tępakami po zawodowce???" brak słów na taką głupotę :(

Gość a co do pracy na produkcji
to tez pracuje na produkcji i NIE JESTEM tepakiem po zawodowce, mam mature i szkole pomaturalna wiec zastanow sie cymbale co piszesz.

Gość sammanteea
też jestem nieśmiała ale mam pracę wśród ludzi, często na świeczniku, stres-tak mi się ułożyło ale uważam, ze to jednak dobrze, mimo wszystko nabrałam trochę pewności siebie i mam ciekawe życie