Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEDYSmefire

Czy macie przyrodniego brata/siostrę i jak wyglądają wasze kontakty?

Polecane posty

Gość LEDYSmefire

Ja mam przyrodnią siostrę ,ale jej nie uznaje,jak ktoś pyta czy mam rodzeństwo zawsze mówię ,że nie

Gość Marta,23
ja tez mam przyrodnia siostre...nie uznaję jej.....to glupia blond kretynka bez wciecia w talii....jest lysa od ciaglego rozjasniania wlosowo, i chodzi w peruce...dobrze ze juz nikt w tv nie chce jej promowac:) aa i zbrzydl mi kolor rozowy odkad ja poznalam... no i skąpe kurwiszcze jak nie wiem co....nawet moje apele w Super E nie skryszyly tej zdziry....eh

Gość ONA NIE JEST FAJNA. Żal mi jej
Siostra przyrodnia. Nie mam z nią kontaktu, daje tyłka po imprezach, jak jej mamusia :O

Gość wielkanocnaona
mam siostrę, sama powiedziałam jej o swoim istnieniu, bo "tatuś" nie raczył tego zrobić, jej młodszy brat jeszcze nie wie o mnie, bo też go nikt nie uświadomił. Nasze kontakty ograniczają się do "cześć"

Gość ONA NIE JEST FAJNA. Żal mi jej
Przepraszam za bezpośredniość, Ale te Wasze siostry to dzieci waszych ojców tak? Z romansu czy jakieś stare związki ? Mój ojciec się puścił za co go nienawidzę, choć rodzice są nadal razem

Gość wielkanocnaona
moja mama była z facetem, zaszła w ciążę, facet się wystraszył, powiedział że to nie jego (chociaż zrobili badania) i zostawił matkę. Po 2 latach mial nowe dziecko, na które już był gotowy

Gość hgvbgyugu
moj ojciec zdradzil matke, ma dziecko, ale dla mnie to kompletnie obca osoba, nie uznaje jej za siostre