Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niumek123456

Co myslicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość Slawomira Peszek
Koszmar

Gość bjekldb
Mnie się nie podoba. Strasznie skraca nogi...

Gość bjekldb
Ma brzydki "poszarpany" dół i gubi talię.

Gość NAJEDZONA BASIA
Też mi się nie podoba. Jakaś taka mało elegancka. Nie podkreśla figury.

Gość Slawomira Peszek
Pogrubia i te zdobienia sa kiczowate. Po ramionach nie wydajesz sie tega... Ale jak jestes w tej sukni to wygladasz jak grubaska.

Gość pastelowe pola
chyba faktycznie nie pochlebia figurze x i to pewnie kwestia gustu, ale zdobienia tez wydaja mi sie kiczowate

Gość dracenka z miasteczka
Nie należysz do najsczuplejszych i to widać po rękach, ale ten krój absolutnie nie jest dla ciebie bo cię skraca, talii nie masz wcale, a do tego te zdobienia są masakrycznie wieśniackie...

"suknie typu PRINCESSA ukrywają zwykle zbyt szerokie biodra i najbardziej nadają się, dla niewysokich kobiet" Tak właśnie Pani mi doradziła, mierzyłam wszystkie modele i w tej najlepiej wyglądałam... możliwe że zdjęcie nie oddaje uroku, ale właśnie w takim typie sukienki maskują biodra i są proporcjonalne do szerokich ramion, sukienka na zdjęciu jest za duża, nie dopasowana w taki bo rozmiar będzie dopiero dopasowany, jak jestem dobrze ściśnięta w gorsecie to się wygląda o niebo lepiej, też z początku myślałam że te zdobienia są wieśniackie ale na żywo zupełnie inaczej wyglądały.... uważam że jeszcze jak będę w szpilkach to będzie zdecydowanie lepiej :) Ale dziękuje za opinie...

Gość elizabethtylor
No to fotę zrób w całości i wtedy daj nam zołzom oceniać :) I nie zamazuj twarzy, chcemy zobaczyć czy buzię masz ładną :P

Proste sukienki odpadają bo mam za szerokie biodra ... gorset z przedłużonym gorsetem bardzie wydłuża... bo w sukience która jest rozłożysta już od biustu wygląda się jak pączek ...

Gość matactwojaa
tiul-do duszy. góra ładna, ale figura nie bardzo. ale troche opalenizny i będzie lepiej:) nie kupuj

Gość lov_ee
masz grube,krótkie łapska taka sukienka nie dla ciebie

Gość gluck:):)
podaj wzrost i wymiary bo tak to trudno ocenic w czym byłoby ci dobrze w tej wygladasz-sorry, ale BEZNADZIEJNIE

Gość Narzeczona89
moim zdaniem sama suknia calkiem ładna ale nie wiem czy pasuje do twojej figury

Nieładna ta sukienka. Na pewno są inne, w których wyglądać będziesz lepiej. Szelki? O rany ;/

Gość niekorzystnie
W tej sukience nie wygladasz najkorzystniej. Moze przymierz inna suknie typu princessa? Nie podobaja mi sie ani zdobienia ani ten dol. W ogole jakby dol i gora byly z innej bajki. I nie wiadomo do konca jak bedzie wygladala ta sukienka z szelkami. Nie chce Cie Autorko urazic, bo to tylko moja opinia. Jednak ja zastanowilabym sie jeszcze i poszukala czegos innego. Moze byc taki sam typ sukienki, ale cos zupelnie innego.

Piszesz, że na żywo zdobienia nie wyglądają wieśniacko, ale pomyśl o pamiątkowych zdjęciach. Ta suknia naprawdę jest tandetna, nie kupuj jej.Wybierz inną, o podobnym fasonie.

Gość mama dziewczynki
autorko z dobrego serca poszukaj innej sukienki bo w tej nie wyglądasz dobrze :(

Gość lalalalj
niestety, ale zgadzam się z tymi wypowiedziami. Suknia jest tandetna i zaburza proporcje sylwetki jak dla mnie.

Gość mirinda7up
a więcej tiulu nie mieli? :O tandetna, szkoda by mi było każdej wydanej złotówki żebyś chociaż dobrze w niej wyglądała (czasem uroda modelki broni nienajszczęśliwszej kreacji), ale nic z tego...