Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona__57....,

dziewczyny, nigdy nie dawajcie siebie w 100% meżczyźnie

Polecane posty

Gość ona__57....,

Facet całe życie powinien Was zdobywać.... kosztować, nigdy nie poznać do końca ... mówię Wam to JA!!! Szczęśliwa żona z kilkudziesięcioletnim stażem.

Gość gfcgb
Babciu, a jak zrobić, żeby facetowi znowu zaczęło zależeć na dziewczynie? Masz na to jakis sposób?

Gość ona__57....,
Jestem prababcią :(

Gość trendiMax
ale bzdura , ile razy należy zdobywać tę samą kobietę ?

Gość prababcią ;))
gratulacje ;) jaki jest złoty środek by tyle wytrzymać ze sobą ?

Gość ona__57....,
podszywie , dziękuję za zainteresowanie tematem. Prababcia jeszcze nie jestem i szczerze przyznam, że mam na to jeszcze spoooro czasu:))

Gość zbmackirs
a loda można ?

Gość pigułka dzień po
ta... przy jednej dziurze każdy kot dzechnie? :P, :P, :P

Gość ona__57....,
ja nie mówię, że kobiete za każdym razem trzeba zdobywać...kompletnie nie o to chodzi. odp jak zdobyć? na siłę nic się nie da. Widocznie to nie druga połówka.

Gość ona__57....,
Szkoda,że nie można kulturalnie tutaj prowadzić dialogu na tak ważny temat. Przypuszczam że nawet podszyw czytał by z otwartymi ustami ( tzn z zaciekawieniem).

Gość hihkja
co nazywasz poznawaniem do końca czyli czego mu nie mamy dawać??/

Gość kgnhke
A jak interpretować to, że z facetem na spotkaniach jest super, randki są mega udane, mnóstwo wspólnych tematów, cały czas żarty, podobne poczucie humoru, tyle się śmieję, że aż mnie policzki na tych spotkaniach bolą. Po spotkaniach facet pisał, zawsze jakiś flirt, a od czasu ostatniego spotkania (które było najbardziej udane) nadal pisze i to prawie codziennie, tylko że jego smsy są bardziej oschłe, jak ja zagaduję flirtująco, to on nie podchwyca tego.. Dodam, że wcześniej zanim zaczęłam się z nim spotykać widywałam go od czasu do czasu tylko (służbowo), a on przez 1,5 roku próbował się ze mną umówić, na każdym tym służbowym spotkaniu. Jego zachowanie jest sprzeczne, z jednej str pisze sam, ale z drugiej str zaczął pisać trochę jak do koleżanki, a wcześniej bardziej flirtował..

Dzisiaj dzieci nie poszly do szkoly, stad te podszywy. Najlepiej sie zaczernic. Co do tematu, to u mnie np ciezko ocenic czy ja juz przekroczylam granice bo moim zdaniem daje partnerowi duzo siebie, jego zdaniem wciaz za malo :-)

kgnhke Po prostu zorientował się, że Ci zależy i teraz próbuje grać niedostępnego. Zacznij robić to samo, a role szybko się odwrócą.

Gość trendiMax
Majka88 tak się role odwrócą, że gostek pójdzie i nie wróci , wiem co mówię

Gość trendiMax
a teraz posłuchaj autorko , zakładam że masz pewne doświadczenia życiowe ale gdy tu swoje rady przedstawiasz kobiecie w wieku 28 lat to spadaj z takimi radami, zapominasz że jest ogromna różnica pokoleń i myślenia , kobieta w wieku 28 lat i 57 lat to ćwierć wieku , Wasze pokolenie zostało zupełnie inaczej wychowane, nie chcę oceniać dobrze - czy źle ale 50 lat temu kobiety były wychowywane na zasadzie, że to facet się stara i zabiega o kobietę i smoli podeszwy , kobieta jako bierna tylko czeka na swojego księcia z bajki na białym koniu , nawet w łóżku kobieta się rozwaliła jak kłoda i czekała aż facet będzie robił wszystkie balety , kobieta bierna tak została wychowana a teraz kobieta w wieku 28 lat , jeżeli będzie bierna w życiu i w łóżku to taką kobietę każdy facet pogoni błyskawicznie, ponieważ musi być współpraca i to jest podstawa udanego związku , jeszcze jedno , kobieta powinna z facetem rozmawiać o wszystkim , nawet o tak zwanych sprawach kobiecych i nie traktować jako tabu , że ma wycięte połowe łajdaczki lub podwiązane jajniki , więcej odwagi kobiety !

Gość rypka pipka
trendiMax dobrze prawi!

Gość kgnhke
trendiMax - Czyli jaka rada dla mnie?;)

Gość trendiMax
kgnhke ' a on przez 1,5 roku próbował się ze mną umówić, na każdym tym służbowym spotkaniu.' czegoś tu nie rozumiem, spotkaliście się w realu , czy tylko była pisanina ? czy propozycja spotkania zawsze była od tego gostka , czy z Twojej strony również ?

Gość kobieta i7
taką sfeminizowana pipę męską jaka jawi się w poście trendiMaxa to każda prawdziwa, pożądana przez mężczyzn kobieta oleje w przedbiegach x moze wy sobie chcecie jakichś babochłopów, ale wiekszość kobiet nie chce sfeminizowanych koleżków, tylko prwadziwych facetów i tacy zabiiorą wam te najlepsze

Gość kgnhke
W realu spotykaliśmy się w sytuacjach służbowych, znaliśmy się przez 1,5 roku, na każdym służbowym spotkaniu były propozycje spotkania również na polu prywatnym, ja zawsze odmawiałam. W tym samym czasie były też smsy z jego strony, również z propozycjami spotkania, pisał też, że o mnie myśli albo komplementy, że np pięknie dziś wyglądałam. W ciągu tego 1,5 roku widywałam go stosunkowo rzadko, bo może z 7-10 razy. Nigdy nie zgodziłam się w tym czasie na żadne spotkanie. Dopiero ostatnio zmieniłam zdanie, uznałam, że co mi szkodzi i zaczęliśmy się spotykać prywatnie. Na randkach moim zdaniem było super. Dzieli nas sporo kilometrów, ale on pisze prawie codziennie. Z tym, że ostatnio pisze mniej flirtująco i to mnie niepokoi, chociaż jak jest mowa o spotkaniu, to jest chętny. Więc dziwi mnie jego sprzeczne zachowanie;)