Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie bylam w Tesco

TESCO jakie tam sa ceny?

Polecane posty

Gość nigdy nie bylam w Tesco

?

Gość Dół v kup jak
Tanie.

Gość tanio jak wszędzie
:P

Gość iuhuu
jest drogo....jedynie na promocjach i na wyprzedażach jest bardzo tanio. wiem bo pracuje w tesco!

Gość nigdy nie byłam w Tesco
pytam, bo w moim miescie wlasnie otworzyli Tesco, ludzie na lokalnym forum pisza,ze drogo, ja tam jeszcze nie byłam wiec chce poznac obiektywne opinie:)

Moim zdaniem tesco jest jednym z najgorszych sklepow pod sloncem. Jedyna zaleta jest to, ze otwarte 24h. Ostatnio sie przeprowadzilam i tesco jest najblizszym wiekszym sklepem. Raczej nie patrze na ceny, ale z racji, ze to nowy sklep to sobie zerknelam na kilka produktow i cos mi nie gralo. Sprawdzilam na starych paragonach z carrefour, auchan, bo w nich kupowalam wczesniej i jakas masakra. Przykladowo sok jablkowy fortuny kosztowal jakies 4.5zl, podczas gdy w innych duzych sklepach kosztuje max. 4zl. Majonez hellmanns, taki kanapkowy byl drozszy o 70gr niz tydzien wczesniej w carrefour express. No i irytuje mnie waski asortyment, nigdy nie moge znalezc moich ulubionych konkretnych produktow, konkretnych marek. Plus beznadziejne wedliny i warzywa, owoce.

Gość miałam podobnie
dla mnie za drogo

Gość Dół v kup jak
Kurwa jak dla Was Tesco jest drogie to naprawdę współczuje.

Gość tgrrg
Bardzo drogo, ceny mają z kosmosu, w gazetkach promocyjnych same kłamstwa - pisza że kostka masła kosztuje 5 zł, podczas gdy w innych sklepach tego typu 3,5!!!

Gość dla mnie tesco to jeden
z najdroższych supermarketów w moim mieście. Zwłaszcza jesli chodzi o ceny zabawek to porażka. Szukałam ostatnio takiego pieska co chodzi i szczeka. W tesco był po 199 zł, w kauflandzie kupiłam go na promocji za 38 zł, auchan i real 89 zł. Tesco jest niesamowicie drogie.

Gość dla mnie tesco to jeden
pomyłka w tesco kosztował 119 zł. Piesek ma jakieś 10 cm więc zdecydowanie nie jest wart wiecej niż te 40 zł.

Nie masz czego wspolczuc - jak ide do almy, to nie narzekam na wysokie ceny, bo i jakos produktow inna i wystroj i obsluga. Jak wchodze do tesco, to od progu mam wrazenie, ze tam wszystko jest nie tak jak trzeba, wiec jak na jakosc, ktora oferuje jest drogie.

Ja do TESCO jeżdżę głównie po PAMPERSY i ciuszki na promocjach, wychodzą tanio a jakościowo wcale złe nie są. :) No i ryby mają dużo tańsze niż w KAUFLANDzie, ale tak ogólnie, bo szczegółowo cen nie znam, jak jadę do TESCO to robię od razu zakupy, i tak muszę kupić i tak a policzyć paliwo, jakbym jeździła z jednego sklepu do drugiego, bo tam jest 10 gr tańsze-więcej wydam na paliwo.

Gość a my mieliśmy
A ja kupuję w Tesco ketchup i papier toaletowy :D w promocji po 10zł za 2 paczki po 8 rolek. To jaki sam jak quenie w Biedronce po 7zł za paczkę a promocji nigdy nie ma w Biedronce :( A tak to w zasadzie nic więcej.

Kupuje w tesco czasem ubrabka dla Synka do przedszkola: np spodnie. 35-50 zl, koszulki 15-33 zl :-) czasem klocki lego w promocji

Gość madzixx,
Maja strasznie drogie alkohole. Zawsze jak jestem to porownuje z moim sklepem osiedlowym.