Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dziwadła

Nowy typ facetów- upośledzeni 30 latkowie

Polecane posty

Gość niepowtarzalny argument
faceta "jesteś głupia"

Gość tak faceci koło 30 to w
większości tragedia, 19 latek, 29 latek, 39 latek mentalnie niczym się nie różnią.

Gość jeżeli mówimy o żałosności
faceci po prostu są ślepi emocjonalnie przez to głupi i łatwo nimi manipulować, zgrywają twardzieli a tak naprawdę są słabsi psychicznie od kobiet.

Gość jfvgvfuivbfoivbf
z pewnością to mają w sobie więcej psychopatii

Gość jfvgvfuivbfoivbf
gówno mnie obchodzi Twoje zdanie

Gość gość
Torturuja mnie bardzo. Cala jestem nasaczona meska sperma i trupim proszkiem. Tak juz jest dwa dni i dwie noce. Dzisiaj w nocy zatruli mi napoczeta puszke sardynek. Od czasu do czasu robia mi tez poczatki mumifikacji. Zyje bardzo torturowana. Czasami nie moge ruszyc sie z miejsca, bo usztywniaja mi kolana. Kroja mi czasem tez o******ce laserem. Na cale szczescie powierzchownie i wtedy krwawie. Smaruje gliceryna i jakos zyje. Wszystko tak robia zebym czula i byla wszystkiego swiadoma. Mowia, ze teraz jak wsiade z moim mezem do samochodu, to spowoduja smiertelny wypadek. Wlasnie w czwartek mamy jechac razem na miasto. Ciezkie zycie sie dla mnie zaczelo. Wlasnie w czwartek postanowi je skonczyc. Nie wiem, czy sa to Niemcy czy Anglicy ? Czesto odzywa sie tez Ukrainiec. Niemcy uzbroili Ukraine, co nawet widac na zdjeciu, ktore Ci poslalam w poprzednim liscie. Serdecznie pozdrawiam. Goska

Gość scar12
Uśmiałam się bardzo. Pracuję z kilkoma wolnymi 30-letnimi facetami i muszę przyznać, że są normalni single w tym wieku. Mają poukładane w głowach, sporo zarabiają, wiedzą, czego chcą. Trzeba tylko się obracać w odpowiednim środowisku. Wylewanie swoich żali, Drogie Panie, na takich forach nic Wam nie pomoże. Dodam tylko, że od zawsze uważam się za feministkę. Żeby nie było... :)

Gość gość
up

Gość gość
facet z definicji to dno totalne w jakichś 70% przypadków

Gość gość
Obracasz się w złym towarzystwie. Ja mam 29 lat, dziewczynę, małe dziecko, jestem zaradny i pracuję. Mam poukładane w głowie i jestem normalny.

Gość gość
ty wyżej pirdolisz i tak pewnie marzy ci sie Pamela Anderson i zostawiłbys dziecko byle spędzić z super dupą noc, wszyscy jesteście takim samym gównem więc nie pierdol

Gość gość
bodyage.pl/aaab7e231d sprawdź wiek swojego ciała

Gość gość
w zasadzie każdy facet to niedorobione g****o

Gość ErtixPoke
Tak czytam te komentarze i nie sposób się nie zgodzić z kobietami. :) Zawsze uważałem i będę uważać, że faceci to słabsza i dziwna płeć. W każdym z postów jest cząstka prawdy (o ile nie cała nawet). Ale!: 1. Piszecie, że szukacie zaradnego, ale wrażliwego, męskiego, ale nie damskiego boksera, pachnącego, ale nie malującego się. Czy trochę nie za dużo od nas wymagacie? :) 2. Ma mieć samochód, być zaradny, dobrze zarabiać, wyglądać jak Latynos z telenoweli, i być Rambo jednocześnie. Pytanie - co jeśli nie spełnia tych wymogów? Odrzucilibyście wtedy takiego? A co jeśli to Was ktoś by odrzucił, bo nie wpisujecie się w ideał? Pomyślcie też o naszych uczuciach. 3. Wypraszam sobie obrażanie osób niepełnosprawnych. Tak się składa, że sam nim jestem, i może to dzięki temu jestem akceptujący, cenię sobie indywidualizm i wrażliwość, a rozmowy o tym kto ile kobiet zaliczył, czy ile bramek strzelił Lewandowski uważam za co najmniej mocno infantylne. :/ Raz, że tak naprawdę zachowują się tylko 14-stolatkowie, a dwa to z definicją męskości nie ma to nic wspólnego (prędzej niedojrzałości). Powiecie, że takie zachowanie jest mało męskie/gejowskie/słabe, ale wiecie co? Cieszę się, że żyjemy w czasach w których docenia się humanitaryzm. Nie chcę nawet myśleć o tym co by było gdyby kobiety wciąż były ograniczane w swoich prawach, a mężczyźni mogliby sobie pozwalać na wszystko wyrządzając tym samym innym krzywdę. 4. To prawda, że osoby niepełnosprawne są bardzo wrażliwe. U facetów uważani są wręcz za zniewieściałych, u kobiet zresztą też. Wolę już być tym ''zniewieściałym'' niż ograniczać się w tym co jest w życiu najważniejsze - w dzieleniu się emocjami, fascynacją piękna, i okazywaniem wrażliwości, że o różnorodności wyglądu nie wspomnę (nie, nie jestem transwestytą, co nie zmienia faktu, że strasznie zazdroszczę kobietom różnorodności w garderobie). 5. Bez urazy drogie Panie, ale zarzucacie facetom niedojrzałość, a same piszecie nie lepsze posty. Cały ten temat przypomina jedną wielką wojnę płci z której i tak nic nie wynika poza wylewaniem pomyj na siebie nawzajem. Ile Wy ludzie macie lat? 7? 13? Że już o tym jakoby faceci nie mogli przebywać na tym forum nie wspomnę, ponieważ jest to zwyczajnie śmieszne. Internet to wolne miejsce dla każdego, i raczej nie ma w nim podziału na płeć (zresztą, sztuczny ten podział swoją drogą). 6. Co racja to racja. Chciałyście równouprawnienia to przyzwyczajcie się do pracy w męskich zawodach. Panowie - a Wy na co czekacie? Czemu nie walczycie o swoje prawa? Może tak jest Wam wygodnie i cały czas chcecie udowadniać, że kobiety to jednak ta ''gorsza'' płeć? Żałosne. 7. To prawda, że faceci są słabsi, a dlaczego? Bo są niczym ten bąk-zabawka, muszą się kręcić, ciągle być w ruchu i pośpiechu, a jak zwalniają to padają. Do tego dolicz ''męskie'' rzeczy jak niezdrowa dieta, alkohol, tytoń, choroby, seks i.. nieszczęście gotowe. Mężczyźni boją się, że nie dadzą sobie przy Was rady, bo same macie zbyt wygórowane oczekiwania z tej racji, że znajdujecie się niżej w hierarchii społecznej i Waszym jedynym zadaniem tak po prawdzie jest bycie piękną. W przypadku mężczyzn to nie działa. Musicie im/nam odpuścić, bo inaczej nie wyrabiamy, toteż potem nie płaczcie, że na stare lata zostajecie same. Nic dziwnego, że większość facetów staje się dziś wydelikacona. Może najwyższy czas na to by zrozumieli jak patriarchat i choroby cywilizacyjne są dla nich/nas szkodliwe? I teraz Panowie - doceńcie swoją kobietę u boku. Kobieta to nie ktoś kto zatruwa Wam życie. Ma Wam ona pomóc(!) zrozumieć Was samych. To nie zabawka. Pomimo równouprawnienia nie jestem za tym by kobietę bić (nie żebym zarzucał tu teraz im słabość, czy żebym był konserwatystą bo nie jestem i nigdy nie będę). W ogóle by kogokolwiek bić, bez względu na jego religię, płeć, wygląd, orientację, poglądy, rasę etc. etc. Po to się chyba wiążecie z kobietami żeby mieć trwały związek, a nie chyba po to żeby być nudnym dodatkiem dla niej? No, chyba, że robicie to tylko dla 500+.. ech, czego to ten nasz zdewociały rząd nie wymyśli. 8. Tak, ja też zauważyłem to, że faceci są skrajni. Albo masz niemal ideała, ale damskiego boksera posługującego się strasznymi stereotypami, albo masz uber-wrażliwca. No cóż, same musicie wybrać. Męskość tworzy się na nowo. Paradoksalnie, ale o ile to odczuwam większe zagrożenie ze strony mężczyzn, tak to właśnie kobiety mi więcej krzywdy wyrządziły. Nie wiem z czego to wynika. No cóż. Kończę na tym swój wywód. Pamiętajcie tylko, by nie oceniać książki po okładce, oraz, że nie wszystko złote, co się świeci. :)

Gość ErtixPoke
Przepraszam za to ''tylko bycie piękną''. Chodziło mi po prostu o to, że nie ciąży na Was aż taka presja społeczna jak na nas. :)

Gość gość
odrzucona baba stroi fochy widać po takich tematach jak ten. Myślała, że popuszcza szpary a taki 30 latek ją przygarnie i od razu będzie ślub a tu figa bo mężczyzna dojrzały wie jakie są kobiety i nie daje sobą manipulować. Zegar biologiczny cie goni pannico lepiej zacznij się starać o mężczyzn po 40 albo 50.

Gość gość
A dla kogo Ci 30 latkowie mają się starać i z kim zakładać rodzinę? x Która z Was, narzekających, jest dziewicą? x No właśnie...