Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to dziwadła

Nowy typ facetów- upośledzeni 30 latkowie

Polecane posty

Gość sefer
W każdym domu kobieta jest zlewem na spermę. Czy to pogardliwa nazwa, czy z szacunkiem - chodziło mi o to samo, ale chyba mam do czynienia z kretynką, stąd nieudolna szydera.

Gość żal dupę ściska..
"faceci nie mordują dzieci , to kobiety mordują własne dzieci" taaa, faceci nigdy nie mordują dzieci. Usłyszałeś/usłyszałaś w mediach o sprawie matki Madzi i innych matek, które zabijaja dzieci i już ci się wydaje że to tylko kobiety zabijają. Powiem Ci tępa istoto dlaczego tak jest. Matka która zabiła własne dziecko budzi większe uczucia i lepiej się sprzedaje niż faceci, którzy zabijają dziecko. Dlatego media karmią nas tymi matkami.

Gość tegeatgr
bo faceci zazwyczaj mordują dzieci razem z matką i teściową ;P

Gość tegeatgr
znaczy się, z ich matką i swoją teściową :o🖐️

Gość faceci są porąbańcami
bo ich mamusie wychowują ich na zjebów ( czyli kobiety-ich matki się do tego przyczyniły)

Gość FACECI TO ISTOTY
z kosmosu. koniec. kropka

Gość FACECI TO ISTOTY
dobrze że się Patryk przyznajesz, chociaż jeden szczery.

Gość i co temat upadł?
to bardzo dobry temat

Gość faceci to przede wszystkim
leniwi egoiści.

znam takich pojebancow z neta, na szczescie to tylko koledzy i tak zostanie, uposledzenia objawy to swintuszenie chec gadania na kamerce glupie teksty nie majace nic wspolnego z poczuciem humoru a to co najbardziej wkurza, poczatkowe gadanie bzdetow o niesamowitym zainteresowaniu i zauroczeniu od pierszego wejrzenia (kto dojrzaly psychicznie wali takie wyznania, od razu takiego skreślam)a potem wypięcie się na długi czas lub na zawsze.bywa i żałosny zamiar odnowy znajomości po latach, niestety nieudany (chcesz mój nr popaprańcu?poszukaj u siebie) albo dużo takich co jak się rozstaną to trąbią o tym na wszystkich portalach i żalą się każdej obcej kobiecie czy by nie mogłą zająć pustego miejsca, bo czuje ze to ta następna i jedyna fajny temat poza tym, uśmiałam sie nieźle, bo pasuje do wielu wypisz wymaluj.uposledzony, hehe

Prawda taka ze kobiety strzelają wymaganiami, już nie tylko co do wyglądu ale i stanu posiadania, stawia się przed normalnymi facetami takie progi ze nawet yeti by się potknął. Faceci tracą chęć i wigor a później im sie wmawia że są nieudacznikami. Ja jestem lekarzem na rezydenturze, mam 30 lat i szczerze mówiąc wolę być sam z wlasna kasa robić co mi się podoba, niż męczyć się z jakąś holota

W temacie, po myślniku jest błąd; powinno być: "upośledzeni w spełnianiu naszych oczekiwań 30 latkowie" :classic_cool:🖐️

Gość 35 latek ;-))
Mam proste pytanie: po co trzydziestolatkowi zrzędząca, marudna i wiecznie strzelająca fochy baba? Toż to jak kula u nogi... :o Nie mam żony, nie mam parcia na założenie rodziny ani spłodzenie dzieci- kolejnych niewolników systemu- eurokołchozu. Robię to, na co mam ochotę, nikt mi nie zawraca dupy o błahostki (np. nieopuszczoną deskę na sedesie). Nie walę konia przed monitorem- jestem wystarczająco "fajny" żeby napięcie rozładować przy pomocy kobiet, które na co dzień marudzą komuś innemu ;)

Gość fakt poznałam niedawno
takiego wydawał się całkiem normalny (aż się zdziwiłam) i w ogóle nie przypominał wcześniejszych popaprańców ale z czasem wyszło szydło z worka... niedorozwinięty emocjonalnie egoista 30-letni, który całe życie ruchał panienki i nie potrafi stworzyć normalnego związku...

Gość fakt poznałam niedawno
najgorsi są ci co wyjechali z domu rodzinnego na studia i mieszkali w akademiku i są przyzwyczajeni do życia akademickiego i nawet w wieku 30 lat zachowują się jak niedojrzali gówniarze. żal.

Gość z samcami jest taki problem
że przystojni to geje albo zadufani w sobie egoiści i wieczni podrywacze.

Gość kobiety to kur.....
to dobrze o nich świadczy, nie są maminsynkami którzy całe życie mieszkają z mamusią, tamci potrafią zadbać wokół siebie i najważniejsze to to, że od 20 roku życia są samodzielni

Gość gctghvkvjhvctxtr
wreszcie jakis sensowny temat !!!! dokładnie faceci robią się bardziej ciotowaci i metroseksualni a kobiety robią się bardziej zaradne i męskie.

Gość klimkiklmikk,
dobry temat, niech ko biety przejrza na oczy jacy są faceci w wiekszości i niech się nie poświecają dla tych leniwych, egoistycznych stworów :O

Gość podbijam !!!
...

faceci to brudasy, na spotkanie sie z jakimś facetem to picuje sie 3 dni staram sie wyglądać super a tu albo niedomyty, śmierdzi mu s ust, z pachy a już z dupy to masakra, wogóle sie nie starają o to by zaimponowac kobiecie na której niby zależy, faceci myjcie sie, ubierajcie sie tak by zapierało dech, docencie nasze starania, a najlepiej to miłym dodatkiem będzie jakiś kwiatuszek, czekoladki. jestem romantyczką a nie kurwa

Gość buahahahahahaa
to wszystko prawda co autorka napisała, mnóstwo teraz 30 letnichsingli albo z lekka niedorozwiniętych albo takich co lubią poruchać bez zobowiazań. w ogóle faceci są mocno zjebani. brudasy, egoiści,słabi psychicznie, ego z kosmosu i często mają fochy i humory gorsze niż kobiety a kreują się na macho... hahaha

Gość felekksstankiewicz
kobiety są pieprznięte , leniwe egoistki które oglądałyby tylko seriale, gadały o ciuchach i kosmetykach . nic nie potrafią , nie potrafią myśleć samodzielnie , są zakompleksione-wypisz wymaluj z 80% polek ma taki profil psychologiczny.

Gość poprostu za leniwy by zyc
oto cała prawda woli se zwalic przed monitoren niz słuchach zrzedzenia kobiet

Gość płeć męska to w większości
zwykłe bydło, które myśli jedynie fiutem.

Gość poprostu za leniwy by zyc
poszukajcie sobie o rewolucji gender Cel: demoralizacja poprzez zastępowanie tradycyjnych instytucji społecznych nienaturalnymi Metody: np. promowanie jako normalnych związków homoseksualnych, wspieranie ruchów gejowskich, umożliwianie eutanazji Włączcie sobie MTV - randki gejów, lezbijek i inna patologia, której uczą się dzieci. Porównajcie sobie teledyski z lat 80., 90. do teledysków dzisiejszych, gdzie bez gołego tyłka się nie obejdzie.

Gość facetom należałoby ucinać
fiuty i tyle w temacie

Gość facetom należałoby ucinać
"po prostu leniwy by żyć"- nie wiem czemu się tak gejów czepiasz, wszyscy się jakoś kurwa gejów czepiają a lesbijek już nie, a dlaczego? bo jak lesbijka liże innej cipkę to fajnie i facet się dodatkowo podnieci, a nie może znieść myśli, że samiec wsadza ... innemu samcowi do ... ta myśl go przeraża. Także kolejna sprawa do mężczyzn:jesteście pierdolonymi hipokrytami, co lubią lesbijeczki a pedałów nienawidzą.