Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktokolwiekwidziałktokolwiekwie

ładne stare dziewice to mit !!!

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
hahha

Gość gość
Ładną zawsze ktoś zechce.

Gość kuniushykrolewski
to niestety prawda, nawet bardzo znana dziewica św. Faustyna, na zdjęciach jest retuszowana jak w fotoshopie, bo na zdjęciu z dowodu osobistego, jest niestety brzydka.

Ale to prawda. Dziewice które przekraczają 20 i 30 też mogą być ładne. Mam koleżankę, jest dziewicą, ma 27 lat, jest ładna i inteligentna. Swoje dziewictwo traktuje jako skarb, chce poznać kogoś wyjątkowego kto obdarzy ją uczuciem a ona to odwzajemni. Nie znaczy to, że jeszcze nikogo przeciwnej płci nie spotkała na własnej drodze. Wręcz przeciwnie była w związkach.

Gość gość
hhaha

Gość gość
A to trzeba sie puszczać z byle kim ?Poza tym kogo do obchodzi kto jest dziewica a kto nie , to jest prywatna sprawa danej osoby .

Gość gość
A wy myślicie że brzydkie dziewczyny jak chodza po clubach to nie zdarzy sie jakiś pijasny koles który ze chce się z nimi przespać ?

Gość gość
Ladną zawsze ktos zechce, ale ladna nie kazdego zechce, a czasami zadnego nie zechce i mozecie ja pocalowac w jej dziewicza pupe. Ci co sa tak sfrustrowani, ze jakies laski 'śmia" zyc ze swoim dziewictwem i dobrze sie miec, zamiast leciec z wywieszonym jezorem i rwac sie do skakania po pierwszym lepszym paniczu, ktorego nikt nie chce. :D :D Slabi 'naganiacze'.

Gość gość
up

Gość Rafał1991
Moja ciocia ma 42 lata. Jest dziewicą z nikim się nie całowała nigdy nie miała nikogo. Wcale nie jest brzydka, wręcz przeciwnie. Wiele kobiet może tylko pozazdrościć jej urody. Na pewno nie jest jedyna. Niektóre kobiety po prostu są samotne i już. Słyszałem że nie ma kogoś takiego jak dziewica 30+. Ale w rzeczywistości istnieją.