Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktokolwiekwidziałktokolwiekwie

ładne stare dziewice to mit !!!

Polecane posty

"Nie uważam się za brzydką dziewczynę, wręcz przeciwnie raczej nic mi nie brakuje. Mam nawet powodzenie." i tak dalej i tak dalej bajeczki, tak mówią o sobie tu i na innych forach dziewicę pod 30stkę lub zaraz po :D Stek bzdur. Nie wierzę i nie uwierzę w atrakcyjną dziewicę w tym wieku, nie ma mowy! Wszystkie ładne dziewczyny są zajęte. Raz się spotkałem z taką dziewicą w realu- nigdy więcej tego nie zrobię. Natura może poskąpić urodę ale dziewczyna zawsze może się "zrobić"...a ta? Wielka kurtka, do tego chude krzywe nóżki i obcisłe spodnie...czy ona nie ma lustra w domu? Mam też dwie takie koleżanki.... jedna chodzi w byle czym druga ma jakiś dziwny tik nerwowy, nie wygląda to na coś normalnego. Niby się wygląd nie liczy ale jak ktoś o siebie nie dba to też raczej dobrze o nim nie świadczy.

Gość Marta,23
jestes baba czy facet??? jestes bardzo ogrniczoną i glupią osobą wiesz...? jesli oceniasz piekna kobiety po tym ze ma duzą kurtę.....krzywe nogi....czy nerwowy tik to znaczy ze jestes smieciem:)

Odezwała się kolejna sfrustrowana dziewica :P

Gość Marta,23
ja jestem łądna....i przed 30 ską prymitywny palancie....pokaz twoje foto,ocenimy twoj a brzydote:P i mankamenty...bo jak załaozysz " za duzą kurtke"...to znaczy ze jestes BRZYDKI.

Tak tak, jestem ładna ale poprostu nie mogę znaleźć odpowiedniego.... dawaj inny tekst bo ten już znam :D

Gość lubieeeTooooohaa
Zgadzam się. Co zabawniejsze, za chwile zaczną ci piać, że są baaaardzo atrakcyjne, inteligentne bogate i PORZADNE - z tego powodu są dziewicami :D hahahaha żałosne są :classic_cool:

Gość casidyy
A nie pomyślałeś, że są dziewczyny, które po prostu znają swoją wartość i chcą np poczekać do ślubu z miłością życia a nie puścić się z byle kim? ;) Nie żeby coś, ja mam tylko 15 lat i chyba nie znam zbyt dużo dziewic, które skończyły LO xd wiesz, wszystko zależy od wychowania

Gość fggfhgggh
Wychowania?! Nie piernicz, nie jest mozliwe by atrakcyjna dziewczyna nigdy nie miała chłopaka, by się nie zakochała, dla zakochanej dziewczyny chłopak to nie " byle kto" i nie wieerze w to że do 30 atrakcyjna osoba nie spotka nawet 1 osoby ktora pokocha

Wszystkie ładne i zgranbe dziewczy albo te które są fajne z charakteru dawno są pozajmowane. Chociażby w moje pracy to widać: same są albo mruki co się do nikgo nie odzywają albo takie co się ubrać umalowąc nie umieją, przychodzą do pracy jakby w domu chodziły, papucie włosny spięte byle jak, nie umalowane- no kurde,

Gość casidyy
To prawda ze niemozliwe zeby nie miala chlopaka ale nie kazda para od razu laduje w lozku

Gość merrimarilla
hhaha

Gość z pieczarkami?!
No, ja tam nie będę kłamać, jestem dziewicą bo nikt mnie nie chciał i prawdopodobnie nie zechce :o

Gość gość
up

Gość gość777
A ja znam pewną panią, bibliotekarkę, ok 50 lat, dziewica! Nie dziwi mnie to jednak, urodziwa nie jest, ale to co zrobiła ze swoim wyglądem-nigdy nie miała makijażu, włosy przetłuszczone, ubrania z lat '80... A zarabia dużo, ma mieszkanie, samochód i...smutne samotne życie. Jak chodzę wypożyczyć książkę, to widać po niej to przygnębienie, rezygnację życiową. I po co było czekać na księcia z bajki, może dziś też byłaby sama, ale przynajmniej coś by w tym życiu posmakowała, doświadczyła, a teraz to już klops.

Gość gość
a skad ta pewniosc ze ta bibliotekarka to dziewica??? na czole ma napsane? ja jestem ladna po 30stce tez dziewica ale sie z tym faktem nie obnosze

Gość gość777
Nie na czole. Z jej siostrzenicą chodziłam do liceum, dlatego wiem....oczywiście zaraz ktoś mnie tu opluje za moją wypowiedź, bo niektórzy tylko tym żyją na forum.

Gość gość
ktoś się chciał dOwartościować i założył ten topik;)

Gość gość
ta jasne a jej siostrzenica wszystko o niej wie:-) o mnie tez mysla ze dziewica jestem a to guzik prawda. niech mysla co chca przeciez ja ich z bledu wyprowadzac nie bede:-)

Gość planeksa
A ja taka byłam do 35roku zycia.Dlaczego?Ot po prostu,w wieku 13-15lat,miałam przejścia z jednym nauczycielem w szkole.Teraz to się nazywa molestowanie.Gdy byłam juz dorosła,miałam jakieś związki,ale zawsze krótkie,nie dopuszczalam sytuacji,gdy mogłoby dojść do seksu.Jako stara baba trafił am na terapie ,w s umie dość przypadkowo i dopiero wtedy się odblokowalam.Przez tyle lat nie byłam w stanie znieść dotyku mężczyzny,nie macie pojęcia,jaki strach wtedy czulam.Potem poznałam kogoś,potem zesmy się rozstali.I tak sobie teraz sama żyje.Tak bywa.

Gość gość
ale co mozna miec umierając z błoną, która i tak robaki zjedzą?

Gość gość
up

koło 30 to albo ma fobię, albo traumę, albo jestem aseksualna, albo ma problemy ginekologiczne. tu nie chodzi o atrakcyjność, bo natura by ją zmusiła, by kogokolwiek na siłę wyrwać.

Gość gość
to nie mit ;) bardzo stare :):):) i bardzo ładne się zdarzają ( może powinnam napisać w czasie przeszłym 😘- On jest moim pierwszym i ostatnim Mężczyzną ) uwierz

Gość gość
chętnie obaliłabym ten mit tu, ale fot nie wkleję :-P

dziwi mnie ze niektorych obchodzi co kazdy ze soba robi zwlaszcza jak sie tych osob nie zna. kto zaprzata sobie glowe czy ktos to robil czy nie, ludzie no prosze was, dlaczego chcecie dyktwac komus co ma robic?

Gość gość
Ja tam sądzę, że byłam ładną 25 letnią dziewicą. Mój chłopak nie chciał mi uwierzyć, że z nikim przed nim nie chodziłam, ale po prostu seks i faceci mnie mało kręcili, bo chyba późno dojrzałam emocjonalnie czy coś. Potem stałam się normalna w kafeteriańskim rozumowaniu :)

Gość Ifrija
Jakoś mi zwisa Twoje zdanie. Mam 166 wzrostu, ważę 54 kilo, wymiary: 93/62/93, zadbane rude włosy do talii, ciemne oczy i jestem dziewicą. Mam 24 lata. I pewnie będą dziewicą jeszcze długo, bo szukam wartościowego faceta, z którym spędzę resztę życia, a nie kolesia na kilka lat, którego zostawię, bo mi ostatecznie nie będzie pasował. Spotykałam się z wieloma facetami, ale żaden nie był wystarczająco dobry, żeby się z nim przespać.

Gość młody pelikan
2013-05-31 12:43:56 gość a skad ta pewniosc ze ta bibliotekarka to dziewica??? na czole ma napsane? ja jestem ladna po 30stce tez dziewica ale sie z tym faktem nie obnosze x Ja jej wierze.:classic_cool: