Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka21

Dziewczyny mam problem z seksem oralnym...

Polecane posty

Gość ilonka21

Witam forumowiczów :) Otóż mam pewien problem związany z moim kochanym, a dokładniej z jego penisem... Byc może problem jest we mnie, ale może wy pomożecie mi rozwiązać i doradzić czy jest to moja wina, czy niczyja? Kocham mojego chłopaka, lecz ciagle odwlekam pieszczenie go ustami... nie chcę tego robić, ponieważ mam pare powodów. Zawsze ale to zawsze kiedy biore go do ust bierze mnie na odruch wymiotny...czuję nieprzyjemny zapach :O który mnie odpycha od tego :( zapach hmmm moczu?? takki lekko kwaśny :O to jest główna przyczyna ... dlatego też proponuje mu zawsze, że zanim go wezmę przetre go pachnącą chusteczką dla niemowląt...wiem, że to może być dla niego upokarzające... ale nie umiem inaczej...zresztą myślę, że mógłby sam to zrobić a nie zawsze ja to muszę robić...wycierać go, myć. Gdy to zrobię jest ok... wtedy daję radę to robić. Natomiast on nie ma problemu żeby mi to robić, zawsze sam chce, nigdy nie wybrzydza mówi, że lubi. Mi jest z kolei trochę głupio, że przeważnie on mi robi a ja mu nie... wiec dlatego zawsze mówię, że nie chcę...ale on upiera się itd że on chce mi dać przyjemność... A za parę dni potrafi mi wypomnieć, że on robi a ja nic nie działam, no ale przecież ja mu mówię, że nie chcę zawsze. Co mam zrobić? Przez to często są zgrzyty, chcę się przełamać bez tych chustek ale jak, jak, jak???

Gość jujakaaka
dziewczyno :)

Gość niech sie myje przed i bedzie
czysty i pachnacy :)

Gość ilonka21
no właśnie ale przed się nie myje i w tym problem :O

Powiedz Mu, że śmierdzi i Cię odrzuca. Niech się zacznie myć, albo niech robi to częściej, jeśli ma kłopoty z nadmiernym poceniem. Niech zadba o swoją higienę, a wtedy Ty o Niego zadbasz... :P

Gość ula ula ula
ales obleśna gupia koza jak można o robić!!!

Gość ilonka21
Wiecie, mówilam jemu kiedyś w kłótni, że co ja mam zrobić jak śmierdzi i żeby mył się a on to olał i nawet sobie nic z tego nie zrobił. Mi dowalił wtedy... i jak z dziekiem, on sobie nie bierze do serca tego. Mówi, że jak go kocham to mam nie wybrzydzać.

Gość ilonka21
ula ula ula ale że co?

to mu nakresl dlaczego on ci robi a ty mu nie...... u mnie to facet dba o higiene nie musze prosic... jak chce cos ode mnie to ma zrobic tak zeby bylo dobrze..... mloda jestes - postaw warunki i szanuj sie...

Gość zciekawosci
marne provo, idź spać dziecko

Gość ilonka21
hmm... dzieki, postaram się z nim pogadać i postawić jakieś warunki :) a jak to już nic nie da...to ja nie wiem co zrobie :O

Gość ilonka21
Naprawdę to nie jest żadna prowokacja :) dlaczego tak myślisz?? To aż tak nieprawdopodobne??? A jednak :)

Gość mizoginistycznynArcyz
...wyrwij sobie przednie zęby będziesz nie do pobicia...

Gość a moze nie myje
dobrze pod napletkiem????? skoro piszesz ze sie myje tuz przed to skad zapach moczu??????

jak koles nie dostosuje sie to glupek jest... zostaw go bo dosc egoistycznie do Ciebie podchodzi podejrzewam ze nie tylko w przytoczonej sprawie........

Gość ola12345654321
Mówi, że jak go kocham to mam nie wybrzydzać. - COOOO??? Wy to macie udane związki :P żałosne. prysznic przed obowiązkowo.. jak on może tego nie wiedzieć. jaki on może mieć do Ciebie szacunek.. skoro chce, żebyś wwzięła do buzi nieumytego, przepoconego członka. Fu.

Gość Pracowita Mi
Prawda i tylko prawda. Może weźcie razem prysznic i zrób mu to tam. Przy okazji rzuć jakiś tekst, że pod wodą dużo lepiej smakuje i nie musisz marnować czasu na wycieranie go chusteczkami. Może zrozumie aluzję ;) ewentualnie jeśli Twój facet jest twardy (w sensie psychicznym) powiedz mu wprost, że dużo łatwiej by Ci się było przełamać, gdyby bardziej dbał o swoja higienę i chociaż się podmywał przed seksem. Wcale Ci sie nie dziwie, że masz opory przed oralem, skoro od faceta brzydko pachnie. Niech napierw on zadba o siebie, a później Ty możesz zadbać o jego przyjemność. Bo to wbrew pozorom jest przyjemne, dawać partnerowi tę rozkosz :)

Gość łaniaa
O boze, daje ci brudnego kut... do lizania?:D o fuu Powiedz mu wprost ze smierdzi i zeby go umyl!

Gość ilonka21
jest egoistyczny to prawda, ale to zasługuje na oddzielny topic :O ale też potrafi być kochany i dać z siebie wiele. Jednak rzadko :D sfera intymna jest tragiczna :(

Gość ilonka21
Kobieta jednak zrozumie kobiete :) haha dziewczyny dzięki, że macie takie odczucia jak moje, czyli nie ja jestem inna lecz on :) może pokażę mu ten temat to się zastanowi nad sobą?? :D Możliwości zrobienia razem prysznica nie mamy :) oboje mieszkamy w swoich domach z rodzinami :)

Gość wujo
http://sev7ensins.blogspot.com/ Jest to świeży blog, ale mam nadzieję, że znajdziesz na nim rozwiązanie swojego problemu, gdyż został tam poruszony dylemat z seksem oralnym.