Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ew_ka_konewka

mój chłopak traktuje mnie gorzej niż swojego psa

Polecane posty

Gość ew_ka_konewka

odkąd przygarnął tego kundla nie ma dla mnie czasu, bo ciągle musi z nim chodzić na spacery a to biegac. Wydaje krocie na psie żarcie i na dodatek cały czas gada jaki ten pies jest wspaniały. Ostatnio jak u niego byłam to kazał mi zejśc z kanapy, bo to miejsce jego pasa i on tam zazwyczaj leży. kiedy ten kundel zaczął na mnie skakać i go walnełam w leb to nie odzywał sie do mnie przet tydzień i powiedział, że maltretuję zwierzęta i jestem sadystką. Juz mam dosyć tego!

Gość portalkowo randkowo
a ile lat ma twój chłopak ? ja go chętnie przejmę razem z "kundlem" i jeszcze ci dopłacę za zrzeknięcie się praw , potrzebuje tak empatycznego CZŁOWIEKA przy swoim boku .

Gość trolllloooo
mamusia źle ci powiedziała, zoofilami sa ludzie chodzacy do zoo a nie posiadacze psów czy kotów.

Gość ew_ka_konewka
ten facet ma 28 lat a zachowuje sie jak 15 latek. mam nadzieję że oprzytomnieje, albo wywioze tego psa w cholerę, bo dłużej tak nie moze być

Gość ghgfdh
zrob mu dzidzusia i po krzyku

Gość portalkowo randkowo
no to wiek mi jak najbardziej pasuje ,dawaj tego "dzieciaka" do mnie, moze być bosy i łysy , byleby z takim sercem jakie ma i z "kundlem"

Gość ew_ka_konewka
tak już, od kiedy to przywołanie kundla do porządku jest maltretowaniem?! Ostatnio mój facet wymyslił, że weźmiemy psa na majówkę, bo planujemy wyjazd na mazury. Wtedy to juz przesadził. powiedziałam mu, żeby zostawił go u swoich rodziców, schronisku albo gdzie indziej bo ja z psem nie bede jechała. Wtedy on bezczelnie powiedział, że ok i pojedzie w takim razie sam z tym kundlem. Czy to jest normalny człowiek? jemu zupełnie odbiło. Pies ważniejszy niż ja.

Gość portalkowo randkowo
prowo ,nie wierze że ktoś mojej płci może być pusty niczym tybetański bęben

Gość ciastka są blisko
To mi się kojarzy z każdą sytuacją, kiedy ktoś zaczyna mieć sprawę ważniejszą od drugiej osoby (Np. zakochany albo chory człowiek potrafi nie umieć skupić się na jakimkolwiek problemie poza swoim. Nie wiem, co wtedy się robi. Chyba towarzyszy mu i czeka, aż sam się zorientuje, że coś jest nie tak. Albo próbuje pomóc inaczej, ale nie mam pojęcia, jak...) A z tego, co tu piszesz, wydaje mi się, że ogólnie macie problem z rozmowami, ale może się mylę... czasami problem przychodzi z zewnątrz (pies). Pozdrawiam ;)

Gość Nie płacz Ewka
Tybetanski bęben :D

Jak to jest że facet cię olewa, nie szanuje a ty z nim jesteś? To że na swiecie są egcentryczni faceci to wiedziałem, jednak czemu ty za nim jesteś? Przecież możesz go zostawić. Więc sama dokonałaś tekiego wyboru a teraz narzekasz?

Gość gość
No tak, owszem uważam ze zwierzaki sa ważne, ale np jak partner olewa potrzeby swojej kobiety? Np jest taka sytuacja, ona nie idzie na spacer z psem, on jej robi jazdę, ale jak ona ma sie czuć skoro on nawet nie weźmie swojej kobiety gdziekolwiek? I na każda prośbę słyszy: nie! Nie chce mi sie itp. A kobieta tez suka tez ma potrzeby czyż nie??