Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stasiek_seksuolog

baby to jednak lecą na kasę i furę

Polecane posty

Gość taka baba
a gówno prawda! miałam gołodupca, bez mieszkania,pracy,wyglądu i nawet prawa jazdy, Było super dopóki niczego nie chciałam ,jak zaczęłam wymagać normalności to poszedł do drugiej sponsorki! faceci też tacy są !

Gość stasiek_seksuolog
@taka baba masz rację, że jest wielu facetów, którzy napawają mnie wstrętem

Gość jedfsfs
jedne na kase inne chcą brutali czy chamów inne to już wogóle masochistki inne księcia z bajki inne harkorowego koxa a normalnego faceta to mało która chce

Gość do tego wyzej
bo nie ma normalnych facetów.

Gość sadsafr
rr

Gość jedfsfs
zdziwiła byś się jak dużo ich jest wokoło Ciebie droga pani

Gość stasiek_seksuolog
@jedfsfs już wypisał jakich facetów poszukują dziewczyny. Moja znajoma przyznała, że lubi niegrzecznych facetów. Tu się nie ma co łudzić.Normalny facet przez kobiety uważany jest za nudnego i nieatrakcyjnego. One chcą wrażeń, żeby się coś działo. Np. żeby facet jej od czasu do czasu rozwalił kichawę i zdradził. Wtedy mają sposobność pokazać mu że bardzo go kochają. Chore to.

To trochę dziwne czerpać wiedzę życiową z demotywatorów... byłeś kiedykolwiek na randce? A tak wgl, to dziwni jesteście jak nie chcecie się dorabiać dla samych siebie nawet, jacyś strasznie leniwi tu ludzie piszą :o masakra I piszecie tak jakby każda kobieta co ma wymagania to była zła :D żałosne

Teraz to obie płcie idą jedną drogą. I kobiety i mężczyźni lubią dobre życie i takiego szukają.

Gość Sema 34
Po latach zrozumiałam że prawdziwy facet lubi się poczuć silniejszy od kobiety, więcej zarabiać,opiekować się nią. A że sama źle nie zarabiam to szukam bogatszego. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi i trafiałam na Piotrusiów Panów, a ja chcę zaradnego faceta :)

Ales odkryl Ameryke :D wiadomo, ze kobieta chce faceta z kasy a juz na pewno takiego ktory lubi pracowac a nie jakiegos lenia ktorego w przyszlosci musialaby utrzymywac.

Gość fdgrd
Sema 34 Po latach zrozumiałam że prawdziwy facet lubi się poczuć silniejszy od kobiety, więcej zarabiać,opiekować się nią. A że sama źle nie zarabiam to szukam bogatszego.8 9 Chyba sobie kpisz kobieto szukasz bogatszego to jesteś albo zbyt głupia albo zbyt leniwa by samej sobie zapewnić pewien standard życiowy

POLACZKI się spinają bo za 1500 sami ledwo żyją a co dopiero o kobiecie czy rodzinie mowa, a taka prawda, że jak ktoś chce się dorobić to się dorobi ;)

ci którzy się uznają za facetów normalnych sa po prostu źle zdiagnozowani:classic_cool:🖐️

Gość dgrr
Piszę, że oboje są odpowiedzialni za rodzinę! Kobieta to co dziecko, żeby ją utrzymywać? Nawet niepełnosprawni pracują ale w zakładach do nich dostosowanych a zdrowa fizycznie kobieta nie może?

Gość jak mi szkoda tych
facetów co to nigdy kobiety mieć nie będą, bo oni nawet zarobić nie potrafią. A po co której taki facet-cipa?

Gość dgrr
kiedyś kobiety nie miały dostępu do szkolnictwa i do pracy zawodowej to logiczne było, że to facet jest od utrzymania rodziny ale dziś kobiety mają takie same możliwości rozwoju więc czemu tylko mężczyzna ma być nadal obciążony odpowiedzialnością? Nikt nie mówi, że kobieta ma być jedynym żywicielem rodziny (choć czasem jak facet straci pracę a tak czasem się dzieje z różnych przyczyn się nią czasowo staje) ale powinna być równorzędną partnerką.

Gość dgrr
jak mi szkoda tych facetów co to nigdy kobiety mieć nie będą, bo oni nawet zarobić nie potrafią. A po co której taki facet-c*pa? 9 Widać jesteś materialistka i kompletna nieudacznica skoro potrzebujesz faceta by cie utrzymywał.

Ależ niech pracują oboje, tylko, że to nie zmienia faktu, że mężczyzna powinie utrzymywać rodzinę.Nie ma w tym nic złego, a kobieta jak chce pracować to bardzo dobrze nie mam nic przeciwko, ale wiem też jak ciężko pracuje się w domu, chociaż dla wielu to są pierdoły niby. Praca w domu i w pracy zarobkowej jest jednakowo cięzka, wiec wrzuć na luz prawiczku

Gość dgrr
faceci dziś nie chcą utrzymanek tylko partnerek a jak możemy się domyśleć po nazwie jest są oni mniej więcej na tym samym poziomie.

Gość równorzedną partnerką kobieta
będzie wówczas, gdy to facet będzie rodził dzieci. Ależ się tu co niektórzy plują sobie w brodę, że nigdy nie będą mieć rodziny, bo to nieudacznicy życiowi. A dobrze, bo nie każdy musi ją mieć.

Gość popycham posty
fgrg

Gość dgrr
Krwawy Edward Ależ niech pracują oboje, tylko, że to nie zmienia faktu, że mężczyzna powinie utrzymywać rodzinę.Nie ma w tym nic złego, a kobieta jak chce pracować to bardzo dobrze nie mam nic przeciwko, ale wiem też jak ciężko pracuje się w domu, chociaż dla wielu to są pierdoły niby. Praca w domu i w pracy zarobkowej jest jednakowo cięzka, wiec wrzuć na luz prawiczku 09 Czy ty jesteś już takim ..., że nie wiesz na czym polega partnerstwo? Nikt nie mówi, że kobieta ma pracować i sama zajmować się domem. Obowiązki domowe również są dla dwojga ludzi i kobiety i mężczyzny. To nie mężczyzna ma utrzymać rodzinę tylko Ci co ją zakładają a zakładają ją kobieta i mężczyzna. I nie zaczynaj z używaniem w celu obrazy kogoś słowa prawiczek bo sam zaznaczasz, że puszczający się facet jest kimś lepszym niż ten który tego nie robi.