Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stasiek_seksuolog

baby to jednak lecą na kasę i furę

Polecane posty

Gość do staśka
a na co mamy lecieć? na pusty portfel i kółko od roweru? Jesteś tak ograniczony umysłowo, że nie przychodzi ci to do głowy, że każdy poszukuje jak najlepszego partnera? A Ty autorze lecisz na pryszczate, zezowate i kulawe brzydule czy super laski? Ja wiem, że nawet u pryszczaty nie miałbyś brania, ale to logiczne, że lecimy za tym kto zapewni nam jak najlepsze życie i w takich się zakochujemy. Po co mam brać sobie za męża gołodupca z depresją kiedy mogę mieć pewnego siebie, niezależnego faceta?

Gość dgrr
równorzedną partnerką kobieta będzie wówczas, gdy to facet będzie rodził dzieci. Ależ się tu co niektórzy plują sobie w brodę, że nigdy nie będą mieć rodziny, bo to nieudacznicy życiowi. A dobrze, bo nie każdy musi ją mieć. 8 Ludzie ale co ma biologia do odpowiedzialności za WSPÓLNĄ rodzinę. Jakby facet mógł biologicznie rodzić dzieci to by rodził.

Oj tam, mówisz tak bo cie pewnie nie stać na coś takiego. Ja tam nie bede robił problemów w utrzymywaniu rodziny, w końcu jestem facetem.

Gość chce męża z podejściem
Edwarda 👄 ❤️ 🌻

Gość poturek
Ja tam nie będę robił na darmozjada. Dzieci to co innego ale kobiete nieroba w domu trzymać i utrzymywać?

Gość rtgre
taniej wyjdzie płacenie alimentów :P

tyrws jesteś frajerem, któremu wmówiono taki stan rzeczy ty będziesz utrzymywał kobietę a ona będzie cię traktować jak robota do zarabiania kasy xxx który się nudzi po 10 latach i mozna go wymienic na młodszy model :classic_cool:

Gość sam jesteś frajer
bo pewnie ledwo sam siebie utrzymujesz 🖐️ albo wcale

rtgre taniej wyjdzie płacenie alimentów xx któś obliczył ze prostytutka jest jeszcze tansza:classic_cool: i brak w tym układzie alimentów:P no i jaka zaradna:D

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa27
Kobiety, nigdy nie bierzcie faceta biedaka! Człowiek uczy się na własnych błędach. Miałam takiego, pracował dorywczo, niebieski ptak, nie miał mieszkania-mieszkał z rodzicami, auta, oszczędności...nic. Wynajęliśmy mieszkanie, które głównie ja opłacałam, o wakacjach nie mogło być mowy, bo musiałabym płacić za nas oboje. Jemu wystarczało wyjście do baru, na imprezę, do pizzerii, oczywiście jak akurat miał jakiś grosz. Facet musi mieć dobrą pracę-min. 2.000, auto-nie jakieś najnowsze BMW czy Mercedesa, ale żeby można było bezpiecznie i bez wstydu nim jechać, jakieś oszczędności, mieszkanie, albo wizję na kredyt. Inaczej powinien zapomnieć o kobietach.

Gość kobietka kobietka
któś obliczył ze prostytutka jest jeszcze tansza i brak w tym układzie alimentów no i jaka zaradna to idźcie do prostytutek, nie zawracajcie du py normalnym kobietom...