Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaaaa

Co mam zrobić ? ;-)

Polecane posty

Gość oleńkaaaa

Witam, mam pewien problem. Otóż, niedawno (1 tydzień temu) zakończyłam pracę w pewnej firmie (firma produkcyjna). Byłam tam z-cą kierownika. Spodobał mi się tam pewien chłopak z produkcji, ale w trakcie pracy, nie mogłam okazać mu większego zainteresowania, bo byłam nad nim. Mam jego numer telefonu, On mojego nie ma. Mam ochotę do niego napisać. Nie wiem czy warto? czuję, że to miłość mojego życia. Miałam wrażenie, ze też nie byłam mu obojętna. Problemem jest to, ze On jest nieśmiały i zamknięty w sobie. Doradźcie co mam zrobić :-)

haha dobre:) Czujesz,że to miłość twojego życia:) A masz jeszcze jakieś inne przeczucia? Może czujesz,że wygrasz w totolotka?

Gość stasiek_seksuolog
zadzwonić

Gość oleńkaaaa
Pewne rzeczy po prostu się czuję :-) a co do totka, to raczej nigdy nie miałam żadnych przeczuć, bo nie wierze w tego typu wygrane :P

Gość wyślij mu smsa co slychać
w pracy jak Ciebie nie ma,albo ze chcesz pogadac o tym przy piwie,bez oznak rwania a kontakt nawiązesz

Gość oleńkaaaa
Chyba trzeba będzie tak zrobić. Napisać SMSa co słychać i tak dalej:-) Dzięki za miłą i mądrą podpowiedź. Mam nadzieję, że nie weźmie mnie za idiotkę jak napiszę do niego?

a rozmawialiśce w ogóle kiedyś? myślę, że ten pomysł z smsem jest ok, sama bym tak zrobiła.

Gość oleńkaaaa
Rozmawialiśmy i to wiele razy. Myślę, że On wiedział, że coś jest na rzeczy z mojej strony. Zresztą i ja czułam, że do końca nie jestem mu obojętna.

Gość oleńkaaaa
Dzięki mam nadzieję, ze coś z tego będzie :-)

napisz, ze wybralas nowa sciezke kariery i teraz ty chcesz byc pod nim :)

Gość oleńkaaaa
Spoko, te "pod nim", napewno by mu się spodobało :P

Skoro masz nr telefonu to nad czym się zastanawiać. Wystarczy zadzwonić, napisać. I będzie wszystko jasne.

Gość oleńkaaaa
Kurcze, tylko ja się zastanawiam jak zacząć tego SMSa, co w ogóle napisać ;-( to niby wydaje się z boku takie proste, a wcale takie nie jest...