Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aluszka

nie wiem jak to dalej bedzie

Polecane posty

Gość Aluszka

Męzatka jestem od 3 lat a razem jestesmy 8 lat mam córeczke a moje małżeństwo to pomyłka jak mam je naprawic? ogólnie mąż starszy jet o 10 lat i on obecnie pracuje ja zajmuję się domem i dzieckiem. Nie sypiamy razem w jednym łóżku chyba że już sie tak czepia i żeby nie miał humorów to daj mu bo niechce wysłuchiwac pretensji! Często się mnie czepia jak wyjde wieczorem do siasiadki drzwi obok mała spi on dzwoni że późno i pretęsje a ja odrazu zaczynam się stresowac uświadomiłam sobie ostatnio ze czasami żeby się nie złościł i nie czepiał staram sie jak mogę. Jak już dojdzie do kłótni nie odzywam sie 3 dni on robi się miały na 2 dni a potem znowu to samo kórczę strasznie się czuje psychicznie jak ja mam to naprawic?

nie odzywam sie 3 dni xxxx Jeszcze na znak protestu tupnij ze trzy razy obcasikiem o podłogę. Uważasz,ze milczenie wyjaśni wasze nieporozumienia, a on to jasnowidz, ktory czyta w twoich myslach?

Gość Aluszka
oj jak tak nie mysle jak mu mówie że jest cos nie tak że sie mijamy on odrazu pretensje że nie ma czasu bo pracuje itp zapytałam sie go kiedy od tak mnie przytulił pocałował powieział dobre słowe a on na to że w ma prace i nie może zajmować sie pierdołami poczym stwierdził że parapet jest brudny i czemu nie jest to zrobione itd

Gość Aluszka
Ja mówie i wiem że nie jestem super żoną mam swoje wady ale jak chce zacząc rozmowe odrazu mnie atakuje dla niego jestem gówniarą itp czasmi mam wrażenia jak by kogoś miał ale raczej to jest nie mozliwe na dzień dzisiejszy tak jak by łączyło nas dziecko i tyle!

Gość Aluszka
tak mi źle z tym wszystkim czasami myśle aby pójść gdzieś po poradę ale się wstydzę. Nikomu się nie zwiarzam bo wstydzę sie tego ponieważ mój mąż w oczach innych jest ostoją spokoju itp sex z nim jest dla mnie przymusem obowiążkiem bez uczuć czuję sie jak najgorsza istota nie przydatna nie potrzebna

Gość Aluszka
proszę poradzcie

Gość Aluszka
Może ktoś z was miał podobny problem