Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sali Spectra

SPÓŹNIAJĄCY SIĘ OKRES PILNE

Polecane posty

Gość Sali Spectra

Hej powiedzcie mi czy przyczyną spóźniającego się okresu może być np pogoda? raz słońce raz śnieg? albo to, że np mnie gdzieś przewiało, boli mnie krzyż?

Gość princessaofpersia
no bez przesady

Gość Sali Spectra
dlaczego bez przesady?

Gość gvhuuok
jak jesteś chora to tak. moja koleżanka przewiała sobie węzły chłonne, spóźnił jej się dwa tygodnie... jak boli Cię krzyż to może okres niedługo dostaniesz? masz jeszcze jakieś objawy?

Gość princessaofpersia
bo to bzdura, no litosci-piszesz raz slonce, raz snieg i to mialoby miec wpływ na @? ile ci sie spoznia ten okres?

Gość Sali Spectra
3 dni ale zmiana pogody przecież może mieć wpływ....

Gość Sali Spectra
ogólnie to czuję w podbrzuszu tak jakby miał okres już nadejść, co chwila latam do łazienki i sprawdzam.. mam nabrzmiałe piersi które mnie nie bolą.....

a masz jakis sluz upławy jak duzo to ciaza i przedeswszytskim mierz sobie rano temperature jesli masz po niezej 37 i spada to nadejdzie okres mi sie tez ostatnio spoznił 5 dni ale ja mierzyłam temperature i wiedziałam ze przyjdzie bo mi spadała i nie miałam sluzu sucho

Gość Sali Spectra
mam upławy ale ja zawsze mam.. takie delikatne wczoraj wieczorem mialam 37.3.. zaraz zmierze

Gość princessaofpersia
test robilas?

Gość princessaofpersia
temp masz jak najvardziej na ciąze

SORY ALE WIECZOREM NIE JEST WAZNA TEMPERATURA BO JEST ZAWSZE WYZSZA WIEC MUSISZ ZROBIC RANO ZANIM WSTANIESZ !!!!! ANIE WIECZOREM BO JEST ZAWSZE WYZSZA WIECZOREM A POPRZEDNICZKA CHYBA NIE WIE JA UWAZAM ZE CI PRZYJDZIE MOESZ MIEC UPŁAWEY PRZED OKRESEM ALE MAŁO A MI CHODZI O DUZO MLECZNEGO SLUZU

Gość Sali Spectra
tak robiłam dwa testy jeden co prawda w przeddzień spodziewanej miesiączki ale wieczorem wyszedł negatywny i drugiego dnia po spodziewanej też zrobiłam i też negatyw. aczkolwiek później jak się przyjrzałam to było widać druga kreskę tylko nie wiem czy to przebijało czy nie, ale w kolorze szarym i jakaś godzina po czasie wiec jest to nie ważne. w piątek powtórzę. teraz zmierzyłam tempreaturę i mam 36,8

Gość Sali Spectra
no wiem ale kurcze ja wczoraj to tak z ciekawości bo tyle się już naczytałam o tych temperaturach że ajaj. nie mam mlecznego śluzu, to jest tak delikatnie, tyle, że jest mokro po prostu.

PRZYJDZIE OKRES JAK RANO BEDZIESZ MIEC 36,5 CHYBA ZE U CIEBIE INACZEJ JEST Z TEMPERATURA POCZEKAJ CIERPLIWIE NAPEWNO SIE POJAWI

Gość Sali Spectra
a jak teraz zmierzyłam temperaturkę to chyba nie jest tak źle?

Gość Sali Spectra
mam nadzieję że się pojawi;)

Gość hfshsfbsrh
jesli na 2 tescie pojawila ci sie bladziusienka niemal niewidoczna kreska i robilas go 1 dzien po terminie @ to gratuluje jestes w ciazy. Idz i zrob teraz test nie musi byc z rana i zobaczysz ze w ciazy jestes. Ja tam zadnych uplawow nie mialam na poczatku....

Gość hfshsfbsrh
ja robilam test 3 dni po dacie @ i negatyw a jak zrobilam po tyg. to juz krecha jak malowana. a teraz lata mi i krzyczy tutaj 1,5 roczny Kubus;-)))

Gość co za brednieee
Zmiana klimatu - tak, ale nie 'raz słońce raz deszcz' bu ha ha ha bo kobietu w naszym klimacie ciągle miałyby nieregularne. 3 DNI TO NIE SPÓŹNIENIE!! 3 DNI TO NIE SPÓŹNIENIE!! 3 DNI TO NIE SPÓŹNIENIE!! 3 DNI TO NIE SPÓŹNIENIE!!

Gość Sali Spectra
ale mowie ze to nie była żadnego koloru specjalnego kreska, a poza tym zauważyłam to dopiero po jakiejś godzinie do zrobienia testu.... zresztą gdybym miała być w ciąży to przede wszystkim inaczej odczuwałabym piersi..... i tak jak koleżanka wyżej pisała, miałabym wyższą temperaturę

Gość Sali Spectra
dla mnie TO JEST SPÓŹNIENIE!! bo zawsze miałam regularnie

Gość Sali Spectra
być może źle ujęłam to ze zmianą pogody

Gość princessaofpersia
nie chce krakac, ale zrob jutro test albo bete, jak dla mnie to jestes w ciazy

Gość Sali Spectra
w piątek powtórzę test ale kurcze nie wydaje mi się.. jak na teście nic konkretnego się nie dowiem to pójdę na betę

Gość hfshsfbsrh
oczywiscie ze w ciazy jestes kochana to ze ta 2 kreska pojawila sie po godzinie to nie oznacza ze test jest niewazny... poprostu mialas male stezenie hcg czy jakos tak hormonu w organizmie i dlatego prawie niewidoczna po takim czasie wyszla. jak dla mnie ciaza 100% idz kup test i zrob teraz a bedzie wszystko jasne. a to ze bola cie piersi jak na okres i podbrzusze itd to normalny objaw ciazy kochana. Ja juz teraz ci gratuluje ! ale zrob test nie musi byc w piatek juz dzisiaj ci wyjdzie pozytywny.

Gość Sali Spectra
ale piersi mnie nie bolą! ani podbrzusze! po prostu czuję tak jakby okres miał zaraz być..

Gość co za brednieee
To czym to jest dla ciebie to nie jest wazne - regulrny okres taki, który przychodzi z wahhaniami nie większymi niż 7 dni. To, że miałaś tak "zawsze" nie oznacza, że tak będzie przez cały okres twojej płodności, raz cykle będziesz miała takie, raz takie, raz będziesz miała pms, raz nie. To nie jest ciąża, więc sma widzisz, że "zawsze" się skończyło!

Gość Sali Spectra
ja nawet przed okresem miałam tak, że raz mnie piersi bolały, raz nie..

Gość princessaofpersia
mnie tez piersi nie bolaly, były jedynie powiekszone i takie jakby nabrzmiale, wrazliwe