Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sali Spectra

SPÓŹNIAJĄCY SIĘ OKRES PILNE

Polecane posty

Gość Sali Spectra
co za brednieee pocieszasz mnie;p biorąc pod uwagę to, że jakiś czas temu odstawiłam tabletki anty... po odstawieniu przez 3 miesiące miałam po 28 dni, później 2 miesiące już po 30dni....

Gość Sali Spectra
a gdyby to było np tak, że jak stosunek był 2 tygodnie temu to jakieś zmiany by były widoczne ? np na piersiach żyłki, nudności, apetyt? a ja nawet nie mam apetytu typowo okresowego..

Gość Sali Spectra
a ja nawet wrażliwych piersi nie mam..

Nie wiem, jak dla mnie to nie koniecznie musi być ciąża. U każdej kobiety różnie mogą występować objawy, ale na pewno odczuwałabyś bolesność piersi.

Aczkolwiek ja również bym tego testu nie brała pod uwagę. Gdybyś w ciąży była, to od razu byś zauważyła drugą kreskę. Chyba, że się nie przyglądałaś.

Gość sakdls
w dzien spodziewanej miesiaczki nie koniecznie musi pojawic sie druga kreska, chociaz dzisiaj wedlug mnie juz powinna sie pojawic. Na okres nie ma wpływu pogoda, tylko klimat.. bedac caly czas w pl nie ma szans by Ci sie okres spoznial ze wzgledu na pogode. Byc moze przez stres, mi sie raz przesunal przez alkohol, ale pilam 2 dni pod rzad i nastepne dwa dni mialam kaca, przesunal mi sie wtedy o 2 dni okres.

Gość sakdls
Jesli chcesz przyspieszyc okres wez aspirynke i wskakuj na godzinke do wanny z goracą wodą, potem drzemka i jesli nie jestes w ciazy to po tym okres powinien nadejsc ;)

Gość Sali Spectra
hmm to ja nie wiem zaraz z tego wszystkiego pobiegnę do apteki po test.. słuchajcie to jest wynik mojego wtorkowego testu, dwa dni po spodziewanej @.. http://imageshack.us/photo/my-images/715/20130403130612.jpg/ czy któraś z was tutaj widzi niewidoczna kreske? bo dla każdego słowo niewidoczna oglądajac zdjęcia oznacza coś innego...

Gość Sali Spectra
jest jakiś taki delikatny cień ale to pojawiło się po jakiejś godzinie..

Gość hdfcv
ja tu nic nie widzę

Gość Sali Spectra
czy ktoś tutaj widzi coś?

Gość Sali Spectra
ja chyba zaraz pobiegnę bo chyba widzę to czego nie chcę widzieć;p

miałam to samo :D Jak test zrobiłam dzień przed spodziewaną @ to jedna krecha :/ a na drugi dzień już mi się wydawało że się druga pojawia :P zwidy :p

Gość Sali Spectra
kurde lecę po drugi nie ma co i niedługo go zrobię bo nie wytrzymam;p

to i mi kup :p ja jestem przeziębiona, i od wczoraj migrena że :o i dlatego może u mnie się spóźnia :/ a Ty nie byłaś ostatnio podziębiona?

Gość Sali Spectra
właśnie kurcze nie :(

Gość Sali Spectra
Nie wiem czy w dni płodne czy nie bo powiem szczerze było mi to bez różnicy:) ale teraz okoliczności się zmieniły... był stosunek przerywany, do pewnego czasu bez gumy później już z gumą.. natomiast każdy był po tygodniowej przerwie a ja mam rozregulowany organizm przez tabsy i w sumie podejrzewam różne rzeczy:) mam test teraz czekam na chęć oddania moczu;p

Gość Sali Spectra
a no jakiś tam minimalny śluz jest, ale ja odkąd pamiętam non stop jakiś mam.. więc tym akurat bym się nie sugerowała..

hejka z tego testu wynika jasno ze nie jestes w ciazy a pozatym test sie odczytuje po 5 minutach od testowania a po 15 kinutach juz jest nie wazny do odczytu tak wiec nie patrz pozniej na test tylko zaraz po zrobieniu pomimo ze niektóre osoby mowia ze napewno jestes w ciazy ja w 100 stwierdzam ze nie jestes i nie stresuj sie juz tylko poczekaj i odpusc juz bo szkoda nerwow

Gość Sali Spectra
aczkolwiek po odstawieniu przez pierwsze 3 msc mogłam zaobserwować w połowie cyklu kiedy miałam owulacje bo miałam śluz płodny.. później już mi się zaczął organizm plątać..

Gość Sali Spectra
justa86 odpuszczę, ale tylko zrobię już dziś ten co kupiłam i tyle:) będę wtedy spokojniejsza jak dobrze odczytam wynik:)

Gość Sali Spectra
jak tylko zrobię test to na pewno wrzucę fotkę także czekamy;p

Gość SzczęśliwieZakochanna
jeszcze troszkę musimy poczekać bo jak na razie nie mam potrzeby toalety;p

Gość SzczęśliwieZakochanna
nie wytrzymam do rana chyba;p

Gość Sali Spectra
nick mi się nie zmienił niechcący