Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozowa wiewiorka

Jakie kursy dla dziewczyny Uk ??

Polecane posty

Gość Rozowa wiewiorka

No wlasnie,dla chlopakow to wiadomo praca budowlanka ochrona czy tez magazyn forklifty wozki widlowe i juz nie trzeba robic za 6.19/h . A co z dziewczynami,jaki kurs polecacie ??

NVQ w health and social care jest dość uniwersalne, możesz pracować z dziećmi, jako pomoc w szkołach, ze starszymi ludźmi. Ewentualnie jakiś kurs administracyjny...wózkiem też możesz jeździć :)

Gość neverrrrr
z NVQ to najszybciej w domu starców wylądujesz kobiety też jeżdżą wózkami, to zależy jakie masz zainteresowania, pasje, może jakis kurs księgowości..

Gość lunatyczka noca
Zalezy co Cie interesuje, mozesz robic jaki kurs ci sie zamarzy.

Gość Rozowa wiewiorka
Powiem tak : tu nie chodzi o zainteresowania ,ja po prostu chce zrobic jakis kurs,ktory pozwoli mi zarabiac powiedzmy te 9/10 funtow,a nie smieszne 6.19 ... Nie chce sie bawic w kursy typu fotografia albo stylizacja paznokci,raz ze szkoda pieniedzy dwa ze g**no ni to pomoze w zyciu

Gość lunatyczka noca
To zrob ksiegowosc.

Gość Rozowa wiewiorka
Wybacz ale jakbym chciala isc na studia to bym juz dawno sie za to wziela,i to jeszcze w Polsce.Przyjechalam tu zeby pracowac,czy to fizycznie,czy tez umyslowo.Bycie "biurownica " w zupelnosci mi wystarczy .

Gość Aniuhh
Jestes looser I tyle kazdy NORMALNY czlowiek zdrowo myslacy wie ze I Edukacja to must have!

Gość wiewiorka dobrze
pisze , konkretnie. ja ci nie doradze, bo spadam z uk. kraj skonczony

Gość Rozowa wiewiorka
Dziekuje za porady :) spadam juz stad bo widze ze zaraz wszystkie MAGISTRY i INZYNIERY mnie tutaj zgnebia ha ha :D tylko pragne dodac,iz to moja swiadoma droga,nie chce mi sie studiowac,i takie gadanie i wyzywanie od looserow to sobie schowajcie gdzies,bo mnie to nie rusza.

Gość Aniuhh
No prosze cie ;))) nie same mozgi z zawodowy!

Gość studuj bedziesz
bezrobotnym magistrem albo za minimum wage poly wykladac w tesco i kredytem do splaty...

Gość Aniuhh
Moze Ty;)

Gość lunatyczka noca
Nie "looser" tylko "loser" jesli juz. Tez bym polecala ksiegowosc. Na studia oplaca sie isc tylko wtedy gdy chcesz ukonczyc jakis specjalistyczny kierunek, ktory da Ci konkretny zawod, inaczej to strata czasu i pieniedzy, wierz mi, sama mam bezuzytecznego magistra, a pracuje w calkiem innym zawodzie (przekwalifikowalam sie na finanse, choc nie robilam zadnych kursow, nie liczac tych w pracy).

Gość Aniuhh
Looser byl specjalnie napisany przez 2 ooo zeby wydluzyc slowo looooossseerrrr jakbym krzyknela;) w necie ciezko pokazac krzyk:)

Gość Olabfie
jakie to żalosne wstawiac angielkie slowa w polskie zdania.. Tak robia tylko zakompleksione matoły, tępe dzidy itp

Gość do wiewiorka dobrze
A gdzie tera jedziesz jesli opuszczasz UK? No i czemu sadzisz, ze to kraj skonczony?

Gość wiewiorka dobrze
Kazdy po sobie wybiera.moje mozliwosci sa ograniczone wiec jade do pl na pewien czas i potem dalej juz nie uk. Przeciez widac ze uk ma spadek i bedzie tak dalej. Ci sa dlugo to ok ale jechac od zera tam?