Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

wezwanie do pracy

Polecane posty

Co jakiś czas czytam na tym forum, że ktoś dostaje jakieś wezwania do pracy? Takie coś kojarzy mi się z polityką III Rzeszy. O ile mi wiadomo w polsce nie ma przymusu pracy, wręcz przeciwnie. O co chodzi z tymi wezwaniami do pracy?

Gość czereśnia żółta
wezwanie do zapłaty - dokument od komornika

Gość mariolka o
chodzi o call girls

nie, :) serio czytałem wiele takich wpisów, że dostają te osoby wezwania do pracy chyba z urzędu pracy. Jest to o tyle dziwne, że w UP mało kto chyba znalazł pracę...

Gość amerykaniepiszglupot
UP daje Ci gównianą pracę, w ogóle nie zgodną z kwalifikacjami, ale jak 3 razy odmówisz to Cię wypisują i tracisz ubezpieczenie.

Gość maternadha
no UP czasami a nawet czesto wysyła wezwania do pracy, zwłaszcza jeśli dana osoba pobiera zasiłek :D Wtedy na chama wyganiają go do roboty chodźby na miesiąc. Jesli nie wiadomo o co chodzi zawsze chodzi o pieniądze :D nie znasz tego? :D

UP zazwyczaj nie daje żadnej pracy. Chcą się tylko pozbywać biednych bezrobotnych ludzi, którym odbiera się nawet ubezpieczenie.

Gość amerykaniepiszglupot
dają pracę, ale zwykle gównianą i kompletnie nie zgodną z oczekiwaniami wychodząc z założenia, że jak się nie ma żadnej to powinno się ich całować po stopach, ze jakąkolwiek znaleźli - a że trzeba dojechać z 50km i za 1200zł robić to już druga sprawa.