Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ty艣ka16

Wypr贸偶nianie , lewatywa

Polecane posty

Go艣膰 Ty艣ka16

Od d艂u偶szego czasu mam problemy z wypr贸偶nianiem. A mam zaledwie 16 lat. Nie potrafi臋 si臋 normalnie wypr贸偶ni膰. By艂am ju偶 u lekarza, dosta艂am jaki艣 b艂onnik. Jem owoce warzywa i nic. Da艂 mi te偶 skierowanie do ginekologa na USG , dzisiaj by艂am i wszystko jest niby w porz膮dku. Ale m贸j problem polega na tym , 偶e nie potrafi臋 si臋 wypr贸偶ni膰 bez lewatywy. Pom贸偶cie co robi膰 ??!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja ten proble rozwi膮za艂am jedz膮c na czczo p艂atki owsiane na wodzie z odrobin膮 mleka (du偶a 艂y偶ka p艂atk贸w owsianych zalej wieczorem wrz膮dkiem i przykryj 偶eby si臋 zaparzy艂y rano dodaj mleko i zagrzej ca艂o艣膰 .po tygodniu m贸j problem min膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka16
Bardzo Ci dzi臋kuj臋 za rad臋, mam nadziej臋 , 偶e mi jako艣 przejdzie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedzenie_ma_znaczenie
Ty艣ka a stosowa艂a艣 nasiona babki p艂esznik ? mo偶na kupi膰 w zielarni Babka p艂esznik jest 藕r贸d艂em naturalnego b艂onnika, dzi臋ki czemu usuwa zaparcia, ogranicza膰 apetyt, obni偶a cholesterol oraz wspomaga odchudzanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ty艣ka16
Boj臋 si臋, 偶e mog臋 od takich zi贸艂 jeszcze bardziej si臋 uzale偶ni i ju偶 w og贸le si臋 nie wypr贸偶nie z naturaln膮 si艂膮 . Chcia艂abym ju偶 da膰 sobie spok贸j z tymi choler nymi zaparciami strasznie boli mnie brzuch , czuj臋 si臋 wzd臋ta i ci臋偶ka . Nie wiem co robi膰. Mo偶e spr贸buj臋 tego ale nie wiem ju偶 sama... Mia艂a艣 takie problemy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedzenie_ma_znaczenie
nasionka te s膮 bezpieczne, mo偶na je podawa膰 nawet ma艂ym dzieciom i kobietom w ci膮偶y, stosuj tak偶e probiotyki te z apteki i naturalne (kefir, kiszone og贸rki, kapust臋 i zakwas buraczany) - to te偶 pomaga w pracy jelit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wykadrowana
mi pomog艂o wprowadzenie do diety probiotyk贸w. Mo偶esz zacz膮膰 od jogurt贸w naturalnych, je艣li to nie pomo偶e to spr贸buj jakich艣 konkretnych preparat贸w. mi pom贸g艂 LactoBifido, ale znajd藕 co艣, co mog艂oby by膰 dla ciebie najlepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlaD
Poeksperymentuj z dieta i ustal sobie jednolite pory jedzenia posilkow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wykadrowana
w艂a艣nie, to te偶 jest bardzo wa偶ne. 偶eby wdro偶y膰 jakby w funkcjonowanie swojego organizmu jakie艣 rutyny, kt贸re pomog膮 mu si臋 ustabilizowa膰.

Udost臋pnij ten post