Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źle

Mam owsiki ktoś pomoże jak je zwalczyć?

Polecane posty

Gość źle

Kiedyś 2 lata temu tez je miałam i przeszło a teraz mam je w sobie Ktoś miał może kiedyś? Co zrobił? Proszę aby nie było czegoś takiego że mam pójść do lekarza .

Gość ccddee
A gdzie miałaś wcześniej?

Gość pani domu
owsiki nie nawidzą surowej marchewki ! parę dni 3-4 razy dziennie jedz ją w wszelakiej postaci byle surową .

Gość nbcdsjk
kiszona kapusta, ogóki tez podobno tez jak sie wlozy do odbytu kawaleczek czosnku to uciekną ale to nie rozwiaze sprawy, muszisz je wybić nie mozesz powiedziec u lekarza ze dziecko ma np? bo dmowymi sposobami nie pozbedziesz sie, jedynie na chwile a i higiena!!! zmiana poscieli, recznikow, wszystko prasujesz zeby zabic jaja

Gość żle
dzięki za wszystko

Gość jakas plaga z tymi dddd
osikami ja nigdy nie mialam i teraz tez mam :/ dostalam leki pije sok z kiszonej kapusty ogorki kiszone a z marchewka pierwsze slysze

Gość Ziq23
Przy owsikach szczególnie należy dbać o higienę. Można w bardzo łatwy sposób zarazić się ponownie. Najlepszy na pasożyty i przede wszystkim na owsiki jest naturalny czosnek. Ma on silne działanie przeciwpasożytnicze. Równie dobrze można przygotować nalewkę z czosnku. Tutaj znajdziesz szczegółowy przepis na tego rodzaju nalewkę i sposób zastosowania: http://zwalcz-pasozyty.pl/czosnek-na-pasozyty/