Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Czesc dziewczyny, zgrzeszylam wczoraj i pilam wino, maz mnie obdarowal a ja....nie odmowilam, za 7 gorami ja tez zazdroszcze motywacji i wytrwalosci...tak trzymac:)

Gość GrubaBuba
sraty taty jak to mówi mój syn . wczoraj pięknie sałateczka a dzisiaj ziemniory co prawda dwa i 2 kawałki mięsa w sosie ale z marchewki i pora ale karkówka i uwaga: Pół tabliczki czekolady :(( no co ja zrobie ze czekolade uwielbiam nade wszystko ? jestem wykończona sobą ... i wlewam tą wodę w siebie od rana dopiero 3 szklanki....później się odezwe. ide się wybiczować :(

Gość cbadef
wskazana dieta bezglutenowa - poczytajcie http://nowadebata.pl/2011/10/13/buszujacy-w-pszenicy/ Cytat: "Ludzie, którzy wyeliminowali pszenicę ze swojej diety w ciągu 6 miesięcy zrzucali ok. 30 kg wagi, poprawiał się u nich nastrój, wracała chęć do życia, ustępowały schorzenia związane ze stanami zapalnymi np. wrzodziejące zapalenie jelita grubego lub reumatoidalne zapalenie stawów, znikały przewlekłe wysypki".

Gość gruba dziewczyna 29
czesc kobiety:) ja się staram, ale powiem wam jedno, rano czułam się lekka (ale spac szlam naprawdę glodna z ssącym brzuchem), ale wystarczylo bym trochę zjadła i juz mam brzuch jak cięzarna :O po prostu mi go tak wydyma :O teraz zjadłam i bardzo bym chciala by na dzis byl juz koniec, by sie na nic nie skusic 😭

Grubadziewczyna tez tak mam, zjem troche i czuje sie jakby brzuch mial wybuchnac, trzymaj sie i zjedz cos ale lekkiego,weekendy sa straszne, ale trzeba trzymac fason:)

Gość GrubaBuba
o właśnie najgorsza jest sobota i niedziela... ja właśnie zrobiłam kolacyjkę dla moich chłopaków, oni jedzą w pokoju a ja w kuchni pije szklanke wody:( ale o 20 sałateczke sobie zrobi e i bedzie dobrze chociaż jade jutro na urodziny i nie wiem jak to bedzie wstydze sie tam jechac :( ale mam wsparcie od dziś męża więc może jakoś dam rade.

Gość gruba dziewczyna 29
o dziwo to co zjadłam wcale nie bylo jakieś cieżkie :O ja ogólnie najbardziej otyła jestem na brzuchu, ramionach i udach juz nieraz gratulowano mi ciąży :O to jest porażka :O dwoma ostatnimi razy nawet nie zaprzeczałam, bo mi wstyd bylo mowic, ze to nie ciąża :O udałam gluchą, ale jak ktos znajomy pyta, to przeciez nie bede strugac durnia :(

gruba dziewczyna ja waze 81,3 jeśli chodzi o te wzdęcia:/:/:/:/ tez mam ten problem:( pisałam o tabletkach slimgreen po nich jest lepiej:) już nie mam wzdęć do tego brzuszki i calkiem inaczej!!!:) mam jeszcze pas wibrujący co się zakłada nna brzuch i Toba trzesie:) super sprawa wlasnie na wzdęcia, gdy się przejadłam :o i zalozylam go na 20 min brzuchol inny:) wydaje mi się ze przez te trzęsienia tez może się trawi??? tez slyszalam ze podobno jestem w ciąży:o tzn... gratulacje przymowal mój men:/ i tylko mi opowiadal owe wieści:P a najlepiej ze już ploty się tworzyly:P musze porobić badania hormonalne, bo ogolnie z budowy to miałam waska talie szersze biodra w brzuchu zawsze chudzinka a teraz??brzuch jak ciaza a jak okres mam to wogole masakra:P spróbujcie robic brzuszki powinno być lepiej:)

grubabuba dasz rade może i ma się tuszy troszkę to trzeba nadrobić charakterem:) często spotykam grubsze dziewczyny i jak je poznam super babki , wiec w gronie rodziny jak Cie znaja czy znajomi to nie mysla o Twoim wyglądzie tylko o Tobie:) zrob super makijaż wlosy a poczujesz się dużo lepiej i pewnie komplement usłyszysz:D

dzisiaj 2 dzień bez słodyczy:) ale tez bez cwiczen:/ glowa mnie boli i chyba bym wybuchla, dzisiaj zjadłam 1 kielbaske biala a na obiad frytki salatka wlosko- grecka:p i filecik z indyka:) i na dzisiaj tyle bo ten obiad zjadłam kolo 18, ja w weekend jadam inaczej trochę bardziej normalnie:P bo w od pon-pt nie mam obiadow bo do pozna pracuje wiec w weekend obowiązkowo:D cos konkretnego:)

pyzanna od czasu do czasu winko nie zaszkodzi:) a dobre na zdrowie:) nawet miałam postanowienie ze co 2 dzień lampke wypije , ale mi już przeszlo:P uciekam buziaki papapa:)))))

Gość gruba dziewczyna 29
a jakiej wy diety pilnujecie? bo ja próbuję nie łączyc białek z węglowodanami, trochę to ciężkie, nie zawsze samczene, ale ja nie chcę zrezygnować z niektórych rzecz, jak np. ziemniaki, które uwielbiam. Na razie efektu nie ma niestety, ale kiedys to na mnie działało no i wiadmomo nie wiadro ziemniaków, tylko kilka, bo ilosc pochlanianego przeze mnie jedzenia jest masakryczna :O nie wiem ile ja kalorii pochlaniam jesli sie nie pilnuje, 4-5 tysięcy :O:O:O kalorycznie, tłusto, niezdrowo, byle jak i bez opamiętania :( tak moje drogie, tak sie odżywiam :(:O

gruba dziewczyna ja jem wszystko:P od pon-pt glownie sałatki surówki sery biale jogurty jakies kanapki a weekend już bardziej normalnie ważne aby nie przesadzac i nie jesc o 22:P warzywka owoce:) rano przeważnie jem jogurt z otrebami albo jogurt naturalny z jakimiś owocami plus otreby:) pyzanna jakbys mogla podac ile tej kawy oleju i cynamonu??:) wszędzie szukam i jakos nie mogę znaleźć:/ ja uciekam cwiczyc:) dzisiaj rozgrzewka ćwiczonka na nogi cardio na wewn. strone ud na brzuch no i rozciąganie na koniec;) dzisiaj wazylam 80,9 także 0.4 w dół ale dzisiaj skusiłam się na lody i cukierka:(

Gość gruba dziewczyna 29
no to pięknie :) ech to uczucie gdy waga leci w dół, ja go juz nawet nie pamiętam :D

Dzien Dobry Kochane:* a wiec dzisiaj waga UWAGA!!!! 80,3:D ładnie:) jestem bardzo zadowolona wczoraj kladlam sie z glodem i burczeniem w brzuchu:p jadlam kolacje po 19...ppo cwiczonkach dzisiaj czuje miesnie ale jestem przeszczesliwa:) dzisiaj wykonam na posladki i brzuch bo chce aby miesnie troszke odpoczely:) mysle ze do spadku wagi przyczynily sie tabletki:) wiec jak ktos nie ma urazu do tego typu suplementow to polecam:) robilam wczoraj body wrapping:p i wiec dalam 2 lyzeczki kawy i cynamnu i zalalam olejkiem antycellulitowym z ziaji do masazu owinelam sie fojka i godzinke do lozeczka:D a wiec nie spodobalo mi sie to bo mega syfu narobilam ta kawa b sie sypala, ale koloryt skory ladniejszy:D i skorka taka napieta:) zamowilam juz z bingospa koncentrat z kofeiny i cynamonu razem z wysylka 41 zl:) podobno rewelacja:)

Witajcie dziewczynki, i po weekendzie pelnym pokus, u mnie na szczescie oprocz wina nic wiecej sie nie wydarzylo. Co do tej kawy to fakt syfu troche jest i rzeczewiscie mozna kupic produkty z kofeina, jak kto woli:)

Ja zaczynam dzisiaj przygode z dieta kapusciana przez tydzien, wiec trzymajcie kciuki!

dzisiaj na sniadanko zjadlam salatke z fasola czerwona i mleko sojowe z otrebami:) a do pracy wzielam surowke,jogurt,serek wiejski i 2 l. Wody:) jesli chodzi o wzdecia to tez mozna miec od wody gazowanej wiec lepiej odstawic jak ktos pije:) no i oczywiscie slodkie napoje, soki maja mega kalorii

Dokladnie kawka nadaje sie na peling, przez tydzien jesz zupe i w poszczegolne dni dodajesz Owoce,inne warzywa, ziemniaka, wolowine lub kurczaka....

Gość Czarna Boróweczka
08.04.2013r - 110kg / 169cm Witam i dołączam, muszę schudnąć dużo i w miarę szybko, doprowadziłam się do masakrycznego stanu ale po prostu muszę wyjść z tego błędnego koła, ciągłego jo-jo i zwiększania masy ciała, zaczynam ostro ćwiczyć, a przede wszystkim jeść o wiele mniej niż do tej pory

Witaj czarna boroweczko, szybko chudnac to zle wiadomo ze wszystko wroci i to w nadmiarze, powolutku ale skutecznie:)

Hej dziewczynki, ja w sobote mialam gosci, a wczoraj przypaletali sie kolejni i po tych weekendowych harcach dopiero teraz wygramolilam sie z lozka. Jesli chodzi o jedzonko nie nagrzeszylam, ale z alkoholem to juz poplynelam na maksa. Ciesze sie ze jestescie i witam nowe kolezanki.

czarna boróweczka witaj:) bardzo sie ciesze ze cwiczysz:) cialko jedrne calkiem inne gdy wazylam 60 kg to tak naprawde mialam tluszczyk na bioderkach pupie i wewnetzna srona ud:( gdybym wtedy cwiczyla ahhh jakie ciasteczko:p teraz jak spale tluszczyk cialko bedzie inne jedre i troszku miesni i mam nadzieje ze wewnatrz ud tez bedzie dobrze:) BARDZO jestem szczesliwa ze cwiczysz:) byle tak dalej:D