Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie please!!

ja, on i on

Polecane posty

Gość pomozcie please!!

blagam pomozcie, tak krotko jak myslicie. Ja, zareczona od dwoch lat, slub ma byc w sierpniu ale wisi na wlosku (pewnie sie rozstaniemy). juz raz sie rozstalismy na jakis czas i w tym czasie spotykalam sie z panem M (nie spalam!). potem wrocilam do narzeczonego a zpanem M jakos tak dalej delikatne flirty byly no ale nic takiego. strasznie zakochany przed tem we mnie byl i troche sie przez mnie wycierpial. no i stalo sie, poszlismy na drinka napilismy sie i wyladowalismy w lozku. teraz sie nie odzywa!! Pracuje ze mna, w pokoju obok, kolezanka mowi ze siedzi zdolowany caly dzien do nikogo sie nie odzywa do mnie tez nie! Napisalam ze chce z nim porozmawiac bo mi na nim zalezy a on dalej cisza. co myslec? :(

Gość pomozcie please!!
tematy mi sie nie dodawaly stad az 3. wybaczcie zasmiecanie...

Gość to nie tak mialo byc
daj mu spokoj, masz narzeczonego a jemu robisz nadzieje dziewczyno!!

Gość pomozcie please!!
ale dlaczego on milczy? On dobrze wie ze z moim narzeczonym to juz na wlosku wisi...

Gość wkurwiony facet
Przyznaj sama przed sobą, że jesteś zwykła kurewką. Przyprawiłaś rogi narzeczonemu i wystawiasz kochanka do wiatru. Żaden nie okaże ci szacunku. Po prostu jesteś zwykła szmatą.

Gość pomozcie please!!
przeciez nie przespalam sie z pierwszym lepszym na imprezie kurde no! Z tym M to juz dlugo sie ciagnelo i bylo wiadomo ze sie kiedys cos wkoncu wydarzy! No i stalo sie. a on z dnia na dzien cisza a siedzy jak mysz pod miotla w biurze i sie nie odzywa do nikogo!

Gość za mąż bym wyszla
Znowu tania dziwka.:(