Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KawaZmlekiem22

Chciałabym wreszcie poznać kogos wartościowego

Polecane posty

Gość JamOtoJest
Mozna powiedziec ze ja chetnie bym cie poznal jestem w takiej sytuacji co ty :D Skad jestes? Jak ci na imie?

Gość JamOtoJest
AAA jakiej plci jestes xDDD?

Heh ja tez w takiej samej sytuacji :) tez chcialbym poznac kogos wartosciowego na stale

Gość JamOtoJest
napisz autorko :) 45560355

Gość wiadomo, że to facet
bo chce poznać kogoś wartościowego.

Gość rtrtgr
A jakiej urody jestes autorko? Masz fote? Opisz sie z wygladu i z charakteru to pomyslimy :)

Gość rtrtgr
to facet mowisz ty z gory? chyba nie gej to musi byc kobieta ;d

Gość rtrtgr
to facet mowisz ty z gory? chyba nie gej to musi byc kobieta ;d

Gość fdgtryhtr
KawaZmlekiem22 wiadomo, że to facet _ jestem kobieta i szukam normalnego faceta przy którym chce być w końcu szczęśliwa 7 Jeśli kobieta w tak młodym wieku pisze, że szuka normalnego faceta i chce być w końcu szczęśliwa to widzę przed sobą puszczalską co miała nie wiadomo ilu kochanków i każdy ją kopał w dupę. sory ale rzadko kiedy kobiety chcą normalnego faceta tym bardziej w tym wieku.

Gość grrrrr
dla brzydkiego prawika jak tego wyżej każda dziewczyna która sypała ze swoim chłopakiem to dziwka, takich ułomów unikać trzeba jak ognia

Gość fdgtryhtr
Nie mówiłem, że taka jesteś ale taki jest dziś trend wśród młodych kobiet dlatego bardzo mnie zaskoczyło to co napisałaś.

Gość fdgtryhtr
grrrrr dla brzydkiego prawika jak tego wyżej każda dziewczyna która sypała ze swoim chłopakiem to dzi**a, takich ułomów unikać trzeba jak ognia0 9 grrr to, że ty lubisz ruchaczy to już wiemy ale nie musisz na każdym kroku kłamać na temat niedoświadczonych seksualnie mężczyzn i upokarzać ich tylko dla tego, że seksu nie uprawiali.

Gość grrrrr
ty głupi prawiku! Kobieta sypia sama ze sobą? Czy z lepszymi od ciebie?

Prawiczku nie kompromituj się już. To że kategoryzujesz ludzi - dziewica/dziwka i prawiczek/ruchacz. nie oznacza że tak jest. Idź sobie renie poćwicz to ci przejdzie ;) I żyj dalej ze swoją głupotą

Gość fdgtryhtr
frustracja i nienawiść do niedoświadczonych seksualnie mężczyzn aż kipi z Ciebie i to tylko dla tego, że facet, którego i tak nie znasz nie uprawiał jeszcze seksu.

Najwięcej ludzi jest NORMALNYCH jak autorka czy ja i oni są w szczęśliwych związkach, w przeciwieństwie do bazyli jak ty i ruchaczy którzy stanowią margines

Myslałam, że da się tu normalnie pogadać, że są tu normalni ludzie ale nie!! Przeliczyłam się!! Nie zaśmiecajcie mi tu topiku haaa ;) :)

Gość dj.gjdj
To właśnie te które sypiały z byłym chłopakiem budują cywilizację śmierci i nie różnią się niczym od kobiet oddających się za pieniądze, traci już one swą wartość moralną, i najczęściej są już uzależnione od sexu

Gość książe_prawiczków
z Mławy prawisz a to chyba za daleko od sopotu co ?

Gość fdgtryhtr
Lars Ulrich* Prawiczku nie kompromituj się już. To że kategoryzujesz ludzi - dziewica/dzi**a i prawiczek/ruchacz. nie oznacza że tak jest. Idź sobie renie poćwicz to ci przejdzie I żyj dalej ze swoją głupotą 9 To nie ja kategoryzuje mówiłem o trendzie panującym wśród młodych kobiet. Akurat to kobiety z kafe w większości bo nie wszystkie kategoryzują tak ludzi i wyzywają niedoświadczonych seksualnie mężczyzn tylko dlatego, że nie uprawiali seksu.

Gość fdgtryhtr
widać wpisy wyżej już się podszywacie pod prawiczków, żeby tylko wyszło po waszemu żałośni jesteście.