Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chleba i igrzysk :)

skarga na listonosza

Polecane posty

mam zamiar napisać skargę na opieszałość listonosza, jego praca pozostawia wiele do życzenia, nie jest nalezycie wykonywana a co gorsza naraża mnie na ponoszenie dodatkowych kosztów. Mam tylko pytanie gdzie mam złozyć skargę??? Na mojej poczcie pani stwierdziła że ona się tym nie zajmuje i to nie u nich tylko u naczelnika i oczywiście uciekła;/ No a skąd ja mam wiedziec gdzie znaleźć naczelnika, w którym urzędzie pocztowym - na próżno szukam w internecie tej informacji. Szału dostaję bo na pewno sprawy tak nie zostawię ale nawet nie mam gdzie wnieść skargi żeby temu palantowi w końcu ktoś poleciał po premii... może się wtedy nauczy jak wykonywać pracę.

nikt nie wie gdzie kierować skargę? Czy na poczcie mogą mnie tak po prostu zlać jak ta pani dziś i nie udzielić żadnej informacji? Kuźwa no przzecież sie gotuje we mnie i mam ochotę zrobić syf taki że sobie pan listonosz do końca życia zapamięta jakie ma obowiązki

Jest bardzo powolny, chodzi jak żółw i nie chce wnoisić paczek na pietro. Poza tym niedowidzi i niedosłyszy. Ludzie mówią że on jest inwalidą i dlatego pracuje bo poczta ma ulgi z zatrudniania niepelnosprawnych

długonoga ślicznotka, już pomijając fakt że stosuje powszechną praktykę awizowania bez sprawdzenia czy adresat jest w domu to gorsze jest to że często nie zostawia nawet awiza, ani pierwszego, ani powtórnego... i przez niego często kiedy coś zamawiam przesyłka trafia do nadawcy bo przeleżała 2 tyg na poczcie i muszę ją opłacić powtórnie... Tym bardziej że panie na poczcie też są rozgarnięte i nawet jak chodzę i proszę żeby sprawdziły bo na bank powinna być u nich moja przesyłka to coś tam pogrzebią i mówią że nie ma a za kilka dni moje zakupy wracają do nadawcy gdyż rzekomo ich nie odebrałam... Złożyłąm już skargę do dyrekcji generalnej. Lady Lova, babsko mi tylko powiedziało że to nie u niej i wyszła... a skad przeciętny człowiek ma wiedzieć gdzie znaleźć naczelnika:P Uważam że powinna mnie o tym poinformować i o tym również wspomniałam w skardze... bo obsługa na naszej poczcie jest bezczelna, niemiła, wredna. Tak jakby zapomnieli że świadczą usługi i ci ludzie po drugiej stronie okienka to są klienci... Nagminnie jest sytuacja że jedna babka obsługuje, 3 pozostałe okienka sa nieczynne i kobitki siedzą przy kąpie w rogu i przeglądają fejsbuka (co widać bo się kretynką ekran w przeszklonych drzwiach odbija...) Szczerze chciałabym żeby wszyscy dostali nagany, co do jednej osoby i wzięli się za pracę albo wylecieli na zbity pysk.