Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ślicznaDziewietnastka

Jestem dziewczyną bisexualną

Polecane posty

czy niektore z was tez mają takie problemy , moze nie problemy a po prostu takie cos w sobie ze pociągają was dziewczyny ,?? męzczyzni oczywiscie tez , ale sexowne dziewczyny bardzo ^ wątpie ze to mi kiedys przejdzie

Wątpię żeby ci to przeszło . Mam męża od 7 lat a ciągle o tym myślę .

Gość pola3
nie mam tak. Moze wybiesz sie do jakiegos lekarza zeby ci tm z glowy wybil?

tak probowalam . Nie nic nie przeszło mi , niewiem czy ja chce wogole zeby mi przeszlo , jakos mi to nie przeszkadza bardzo tylko mam taki brak w sobie niewiem brak jakiejs potrzeby jakby nie umiem tego dokladnie wytlumaczyc ale nie jestem do konca spełniona

To jak myślisz ? Jestem ? Ułatwie ci . Przeczytaj dobrze mój nick . Maleńka .

Gość Adaś111.
Miałam rację . Ok. Narazie

Gość Pablo 83
Kręcą mnie kobiety bi;) Mam nawet marzenie żeby moja była bi:P Nie wiem czemu ale o kobietę i wibrator nie jestem zazdrosny. Może to podświadome dążenie do trójkąta 2k+m:P Choć gdyby to robiły same gdy mnie niema tez nie miałbym nic przeciwko.

Gość i v o n a
Sluchajcie mnie skarby!!! Mam tak samo od osmiu lat chlopaka ktorego kocham i on kocha mnie jestesmy razem szczesliwi!!! Nie ma szans zeby mnie zdradzal! Razem mieszkamy razem pracujemy!!!! Jest git! Ale od 2 lat chodzi za mna seks z dziewczyna i co napisalam sobie z nudow i chcicy taki scenariusz seksu z kobieta w tamtego rocznym kalendarzu i on kiedys potrzebowal kalendaz zeby cos sprawdzic i jak na zlosc otwarlo sie akurat tak! I co????? Nic mi nie mowil a kiedys jak mu tak dobrze buzia zrobilam powiedzial mi ze wie o moich fantazjach i nie ma nic przeciw zebym sprobowala!

Gość i v o n a
Sabibi a moze z podkarpacia jestes?!!! Ja 24 latka mam i ogromna ochote i przyzwolenie!!!:)))))) pomocy!

Gość pxgwmwp
też jestem bi i nie wiem, co w związku z tym. jakoś nie mam okazji, by spróbować czegoś więcej niż pocałunek. mam 18 lat

Jestem z trójmiasta . I nie mam tak dobrze nie mam pozwolenia od męża . Więc tylko marzenia . Och .

Gość aaanniiabi
hej dziewczyny...ślicznadziewietnastka dlaczego uważasz że bycie bi jest problemem,piszesz że mężczyźni też cię pociągają może spróbuj 2k+1m,ja na pewno spróbuję mamy z mężem taką fantazję...

Gość .adgjtg
też jestem bi, na razie jednak tylko całowałam się z dziewczyna, było super

Gość Pupcia16
Ja do wczoraj też tylko się całowałam

A chcialabys cos wiecej niz pocalunki. Ja chciałbym mieć kobietę bi, kręci mnie to bardzo ;)