Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka1234

Adaś11 - wołam Cię !

Polecane posty

Gość Adaś111.
Witaj Laleczko zaglądam tu czasem ale ciebie tu nie widziałem . Minęło tyle czasu . Zapomniałem hasła do mojego nicka .

Gość Adaś111.
Maleństwo naprawdę nie pamiętam . To było ponad rok temu . Pamiętam jak mam było wspaniale . Mówi ci coś Olsztyn ?

Gość Adaś111.
To naprawdę szmat czasu . Ale nie musisz mi wierzyć . Nie podszywam się pod nikogo .

Dobrze nam było to fakt . Czekałam na te nasze wirtualne spotkania a potem cóż - zaczęło to zmierzać w niezbyt dobrą stronę . Ale zaglądałam tu czasami mimo wszystko i nie trafiałam na Ciebie bo pewnie pod innym nickiem pisałeś . Co u Ciebie zmieniło się przez ten czas ?

Gość Adaś111.
Ja też cię szukałem . Nie pisałem tu . U mnie nie wielka zmiana . Nadal jestem sam . A u Ciebie ?

U mnie też bez szaleństw . Żebyśmy byli bliżej siebie to chociaż w łóżeczku bylibyśmy spełnieni - hm .....tak myślę . A w życiu ??? Myślę ,że mam swoje miejsce na ziemi , wielkich zmian nie oczekuję, ale potrzebuję czasami obudzić się obok kogoś - chyba każdy tak ma ?

Gość Adaś111.
Każdy o tym marzy . Pamiętam jak za każdym razem tulilas się do mnie . Pamiętasz że nie umiałem szybko skończyć ?

Pamiętam . Chcę Ci powiedzieć ,że czuję się teraz jakbym spotkała się z Tobą po długim...bardzo długim czekaniu . I przytulamy się mocno do siebie ......całujemy się gorąco i namiętnie ......Szkoda ,że tylko wirtualnie ale tak się czuję i tak sobie wyobrażam .....

Gość Adaś111.
Wspomnienia powróciły i do mnie . Chodź i przytul się do mnie mocno . Całuj namiętnie .

Cieszę się ,że się odezwałeś ! Nawet nie wiesz jak bardzo ! Tylko nie chcę żebyśmy pisali tutaj tak jak kiedyś , bo tak jak tutaj mnie obrażano, to w całym dotychczasowym życiu tylu obelg nie usłyszałam i z takim prostactwem nie miałam do czynienia . A jak Ci minął ten rok ? Nie spotkałeś żadnej dziewczyny która zawróciłaby Ci w głowie ? Co robisz - pracujesz ?

A to nie podobało ci się to w jaki sposób pisaliśmy . Mi było z Tobą super . Choć wirtualnie to nie zapomnę tych chwil .

Staram się szybko odpisywać nie wiem czemu tak wolno wskakują odpowiedzi . Muszę nad czymś pomyśleć żebyśmy mogli gdzieś się skryć ........

Nie nie nie , nie o to chodzi !!! Zaczęliśmy wzbudzać zainteresowanie innych ,którzy nas obrażali, a ja chciałam być tylko dla Ciebie i żebyś Ty był tylko dla mnie .....

Martwisz się opinia jakiś idiotów . Którzy nie są w niczym lepsi od nas ? To czysta zazdrość i głupota była z ich strony .

No tak - byliśmy tylko dla siebie bo wszystko działo się między nami przecież , ale zaczęło się robić jakby niebezpiecznie , erotyka która powstała między nami wyszła chyba poza jakieś umowne granice , tak myślę ...... Piszesz z telefonu ?

No dobrze już nie wspominam o czym pisaliśmy . Możemy pisać o wszystkim . Wiośnie , kwiatkach .

Będę się wylogowywać powoli . Jeszcze poczekam aż odpiszesz . Buziaczek dla Ciebie za spotkanie i będę marzyła w nocy ,że jesteś ze mną w łóżeczku i oddajemy się miłosnym uniesieniom a noc jest dla nas za krótka ......

No też przesyłam ci buziaki . Nawet 1000. I w co tylko chcesz . Kiedy teraz porozmawiamy ?

O wiośnie ? kwiatkach ? ha ha ha Mówiąc ,że wyszła poza granice myślę o tym ,że miłosne słowa , które powinny być tylko dla nas , cichutko szeptane , czytało całe forum erotyczne i potem było z tego już tylko -mało miło ( nie z Twojej strony oczywiście ). sam widziałeś potem,że zakładałeś temat i nikt nie odpisywał albo był wpis obrażliwy. No nie powiesz mi , że to było miłe jak ktoś Ci tak napisał .

Ale jeszcze zanim się rozłączę .....włóż mi rączki pod bluzeczkę , chcę poczuć Twoje pieszczoty , chce poczuć ,że jestem Ci bliska .....