Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszoskoczek...

Moje myszoskoczki :"

Polecane posty

Gość Myszoskoczek...

Cześć , 1,3 roku temu dostałem myszoskoczka samca... siostra powiedziała mi że miał samicę lecz za dużo kociła tych myszoskoczków więc ich zabili :( samiec został sam :( lecz po minięciu 8 miesięcy tupał strasznie łapkami... więc przeczytałem ze to oznaka ze potrzebuje samicy :d no wiece do ten tego :d więc pojechałem po 2 tygodniach do revia park w zamościu i kupiłem mu samicę (mój stefan (samiec) ma 1.5 lata) więc kupiłem taką samą jak on ale miała chyba 8 miesięcy czy nawet 5 ale niewiem... więc kiedy ich połączyłem razem w klatce to się obwąchiwali ... i chyba po 2 dniach doszło do zapłodnienia i mam takie pytanie... !!! już minęło 36 dni od ich połączenia ze sobą... a oto pytania/e : -czy wogóle samiec zapłodnił samicę ? - czy samica jest w ciąży ? - kiedy ukoci małe ??

Gość K. Lafior
Jak smiesz rozmnazac? I tamci co zabili pojda siedziec a ja zawiadomie policje lepiejzeby.mysionek byl bezpieczny jak przyjada

Gość Myszoskoczek...
K. Lafior ty wez sie ogarnij debilu... muslisz ze jesteś śmieszny bo odpowiadasz i mowisz takie żeczy ? a moze inni ludzie potrebuja rady ... ta strona jest po to chyba zeby pytac nie ? a ty wez debilu nie pisz takiego czegos bo to zwalone jest i nie pisz na moim temacie... potrzebuje prawdziwej odpowiedzi a nie jakiejs durnej...

Gość skream exampleee
kalafior ma akurat racje! myszoskoczki trzyma się conajniej 2 a ten kto zabił samiczkę i jej potomstwo to życzę mu żeby umarł on i cala jego rodzina na raka ;) jak można zabić Samiczkę i maleństwa?! psychole...ludzi też byście zabili?! :O biedne zwierzątka...zresztą jeśli kalafior nie zgłosił to ja zgłoszę znaęcanie sie nad zwierzetami a ten teamt zostanie jako dowód w sprawie i nie myśl dzieciaku, że jak myszoskoczek to nikogo to nie zajmie bo to małe zwierzątko, zdziwisz się jakie kary ci przyjdą z TOZu równiez, bo mordowanie nie jest dopuszczalnie, co innego etycznie uśpić ale pewnie zabiliście w okrutny sposob, :( Swiec Panie duszą Aniołków i ich Mamusi :(

Gość Myszoskoczek...
to nie ja zabiłem... pewnie by i jego zabili bo go nie chcieli to ja wzialem... i trzymam tylko 2 myszoskoczki... ja je kocham... i nie dopuscil bym do zabicia ich... ale to poprzednie losy byly stefana więc ja się nim zaopiekowalem...

Gość skream exampleee
no dobrze, wierzę,że masz dobre serduszko i dbasz o Stefanka, ale czy rozmnażanie ich to dobry pomysł? czy masz na to miejsce? klatki? jedzonko? co na to rodzice? wiesz,że poród to trudna sprawa dla samiczki zwłaszcza młodej i że pierwsze młode może urodzić chore albo 1 tylko a jednego nie wykarmi i najpewniej ono umrze albo ona je zje? :(

Gość Myszoskoczek...
rodzice się zgodzili... mam 3 piętrowoą klatkę za 100 zl oraz mnięjszą w której dostalem stefana...

Gość skream exampleee
to dobrze, ale myszki nie mogą za czesto sie rodzić, to je boli :( co tam u Stefanka?ucałuj go ode mnie 😍

Gość Myszoskoczek...
U stefana spoko :D ale niweiem czy się małe urodzą powiesz z tego tematu co napisalem ? ucałuje stefana :D