Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hollydollyweed

Pomoge w kazdej sprawie

Polecane posty

Gość hollydollyweed

tu sobie pomagamy do ch___ a nie rzucamy blotem

Gość ESTMERE
czesc:)wiesz moze o kims z lublina kto ma stare graty dow yrzucenia?

Gość hollydollyweed
znam,ale musisz liczyc sie z tym,ze naruszy twoje magiczne miejsce do wypuszczania kupy

daj mi 500zł na schrornisko :) wprawdzie mamy 10 tys dlugu...ale to 500 zl jest potrzbne na wczoraj. Plis?

Gość hollydollyweed
Znam :) Moja oma ma do wydupcenia stare kalesony .

Gość hollydollyweed
Martusia , a zrobisz mi loda ? :*

Gość hollydollyweed
jedyne co mogę ci dać,to siusiaka do buzi

ESTMERE madra z Ciebie babka jak ja he he . Tamci niech jad wylewaja a my tu sobie na spokojnie popiszemy:) Marta,233 troszeczke bezczelna jestes wydaje mi sie ... znam kilka sposobow na pozyskanie srodkow ale twoje zachowanie Daj mi sie nie podoba SzyszkaBar Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników (art. 943 2 k.p.).

Gość plaskata stopa
Witam stalam na ulicy samochd z prekoscia 12 km/h wjechal mi na stope ile dostane dni zwolnienia z wuedu i odszkodowania?

bezczelna? a moze szczera? zdradz mi te spoosby....ktos zrobil takie potezne dlugi....miasto nas dofinansowuje ale minimalnie...potrzeby coraz wieksze... sponsorzy niby sa ale niezbyt majętni....lekarz tez bierze skrajne minumum za swoją robotę...ludzie jakos nie poczuwają sie do pomgagania zwierzetom. nuestety....ludzie to potwory ktore traktuja braci mniejszych z pogarda...i bez serca...a potrzby rosną:( zdradzmi mi ten cudony sposob,bede bardzo wdzieczna. TYLKO PRZYWOITY I MOZLIWY DO WYKONANIA.

Gość ESTMERE
holly - ze swojej strony odwdziecze sie jak umiem, sprzataniem, lub korepetycjami z polskiego lub niemieckiego. bede Ci ogromnie wdzieczna za pomoc i zrobie co moge w podziece1o, mam no akwarium na zamiane za pare gratow do spalenia

Estmere jak masz na imie bo tak po nicku ciezko jakos:) z jakiej dzielnicy jestes? Mam znajomych w Lublinie akurat bardzo duzo. Fajnie ze moge jakos pomoc .

yhm...moj kolega byl w podobnje sytuacji,slizgał sie po ulicy trzymajac autobusu... zwolnienie do konca roku szkolnego...a czasem i na 12 miesicy kolenadrzowych,to zalezy.

Gość ESTMERE
jestem Ania, z Dziesiatej:)

wiem gdzie... skontaktuje sie ze znajomym z Czechowa i z kolezanką z Lsm oni mają duzo znajomych i moze kots cos ma z piwnicy cokolwiek. Prawdopodobnie musialabys czyms to zabrac czy ewentualnie mialabys kogos do tego ?

Gość ESTMERE
tak, odebralabym samochodem. jejku, to byloby cudownie, a czy w podziece dalabys sie zaprosic na jakas kawke i ciacho?:)jestes bardzo mila osoba:*

Gość agata ada portugal
Jestem bezplodna a w dodatku mam romans z ojcem swojego meza aha i mam za. Krotka macice a moj maz nie wie o tym i wierzy ze bedziemy miec dzieci

Gość ESTMERE
oj szkoda:(

to jest schronisko dla zwierzat...potrzby sa glownie finasnowe... oni sa zapozyczeni gdzie tylko mozna...banki,kredyty... dlugi w czynszu...kazde leczenie i steryzliacja kosztuje...... schrinisko peka w szwach...i to nie jest tak ze przyjmują kazdego zwierza ktory jest bezdomny :( TYLKO TE NAJGORSZE PRZYPADKI...(Chore,maltretowane,wyglodzone, itp)...miasto doplaca ale to jest kropla w morzu potrzeb...wyajzdy na interwencje tez kosztują,czy utrzymywanie podpiecznych w domach tymczaszowych... kazda pomoc sie liczy:) kazda zlotowka..1% podatku, .kaza najmniejsza paczka karmy,miski,poslania,zabawki,akcesoria....itp.

Marta czy robilas juz cos w tym kierunku tzn gdzie zwracalas sie do tej pory o pomoc ... probowalas kontaktowac sie z organizacjami jakimis?

Gość zwierzeta sa najwaznijsze.....
Mart szkoda ze nie pisalas wczesniej sto razy pytalam tutaj na jakie schronisko oddac procent w koncu dalam na azyl pod psim aniolem....

to ty miales pomoc...a ni eorganizacje:P daj mi namiary...adresy,telefony........bardzo chetnie ich popytam. BAARDZO CIEKAWA JESTEM KTO W NASZYM PIEKNYM KRAJU -JAKA ORGANIZJAC A POMAGA SCHRONISKOM..?BO takich potrzbujacych schroniks jak nasze sa tysiace...

oszukuje grawitacje: to ty zakonczyles...zyczac powodzenia. KOCHANI....1% PEWNIE JUZ ODDANY... a nie mozecie wpalcic datek na konto? chycby 10 zł....kazdy cos i sie uciuła...Dam wam wszsytkie potrzbne dane....nr konta,nr KRS...adres biura itp. :)