Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dustyspooky

faceci którzy zostawiają kobiety po urodzeniu dziecka to dupki!

Polecane posty

Gość dustyspooky

jak wyżej! uważam ,że faceci którzy zostawiają biedne dziewczyny,które po urodzeniu rzeczywiście mogły co nieco się zaniedbać,a w chwili kiedy muszą poświęcić dziecku jak najwięcej czasu też o siebie nie dbają (tylko i wyłącznie z braku czasu,nie z lenistwa) to po prostu dupki! a potem tylko pieprzenie...: 'dużo się między nami zmieniło,to już nie to samo co kiedyś,już nie jesteś tą (powiedzmy..;Jolką ''szczupłą,młodą,ładną,zadbaną,dupką'' , którą kiedyś poznałem'. czy to nie jest po prostu pieprzone patrzenie na wygląd ? i tylko i wyłącznie to? no błagam... jeśli facet kochałby dziewczynę zostałby z nią pomimo jej czasowego zaniedbania,bo wierzę,że dzięki rozmowie i porozumieniu na pewno dałoby się to zmienić. ten temat tak na marginesie mnie nie dotyczy..ale strasznie mnie to wkurwia.

Gość agata ada portugal
gc choć połączyć 3 osoby wjedna

Gość errttttyyuy
no ale wiesz jak te związki byly takie plytkie, oparte glownie na seksie i dupie, to co sie dziwisz? a teraz 90% takich zwiazkow, dlatego tak latwo sie rozpadają.

Też tak myślę. Dupki to mało powiedziane. Do takich trutni mam obrzydzenie. Kiedyś widziałam jak koleś mający kobietę i dziecko podrywał jakąś małolate- miałam ochotę dać mu w twarz :o

a ci co zostwiają kobiety po uslyszeniu "jestem w ciazy"?????????/ -sa tacy..to co???????? świeci? "no wez sie,co ty....jaka ciaza,napewno MOJE?:O MUSISZ USUNAC"...