Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka postu :)

jestem z wrocawia, jesli masz jakies ubrania

Polecane posty

do oddania za darmo lub po symbolicznej złotówce, chętnie je przyjmę/kupię, byle by nie za drogo :d noszę rozmiar L- bluzki :d spodnie 38 :) wzrost 167 :) Jestem biedną studentką, pracuje dorywczo, ale niestety nie moge sobie pozwlilć na nowy ciuch :(

Gość maadlen16
A czemu się nie wybierzesz do lumpeksu? :) tam pełno fajnych ciuszków w niedrogich cenach,a i nie trzeba liczyć na łaskę innych :)

Gość kdsfndsfkfsd
a skąd dokładnie jesteś? może okradaj kontenery pck? :classic_cool:

chodze po lumpexsach, mam sporo fajnych rzeczy, ale zalezaloby mi na mniej znoszonych, ubranich :)

oj tam znajdziej dobre rzeczy....często mozna znaleźć z metkami... pochodz sobie po mieście i może znajdziesz jakis lumpeks w którym jeszcze nie byłas....Ja dzis kupiłam sobie sukienkę która w tamtym roku widziałam w jednym ze sklepów Tatum.

Gość maadlen16
Jak się ciut wysilisz i polatasz po kilku lumpeksach to znajdziesz całkiem spoko rzeczy i nie zawsze są znoszone, trzeba kupować te w dobrym stanie i tak jak ktoś wspomniał często są z metkami :) A wydaję mi się,że jest to lepsze niż ciuchy od innych ludzi, którzy często oddają po prostu łachy (wynoszą do końca i wtedy się dopiero podzielą) :)

dobra, jutro sie przejde :D