Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraPoznan

Jak przestać porównywać każdego partnera do osoby którą kiedyś kochałam ?

Polecane posty

Gość LauraPoznan

Witam jestem Laura, wydaje mi się, że jestem dość inteligentną zaradną kobietą. Chociaż z tym nie umiem sobie poradzić..... i nie rozumiem dlaczego. Nie potrafię zapomnieć o moim byłym Macieju, rozstaliśmy sie pare lat temu w pokojowej atmosferze, ja byłam wtedy zbyt niedojrzała dla niego (tak to teraz widzę ) nie rozumiałam że jest między nami coś szczególnego to było szczere uczucie bez obłudy, takie prawdziwe. Od kilku lat każdego nowego faceta porównuję do niego i każdemu wiele do niego brakuje ?

Gość dyscyplina musi być
dopóki nie spotkasz takiego chłopaka jak on o silnym charakterze i dłoniach nie zapomnisz i nie przestaniesz porównywać, musisz napisac anons w którym jasno określisz swoje cele, jakiego pana sobie szukasz, żeby znowu nie trafić na ofiarę losu tylko na kogoś kto porządnie cie zdyscyplinuje, pozdrawiam

Gość LauraPoznan
bo właśnie każdy kolejny związek był kontrolowany przeze mnie

Gość 175cm wzrostu to norma
Normalnie - przestan.

Gość LauraPoznan
Tak jak normalnie przestań oddychać ? Wydaje mi się że jestem zrównoważona psychicznie ale to jest dla mnie bardzo trudne. Miałam facetów którzy byli we mnie do szaleństwa zakochani i ja to widziałam ale nie potrafiłam tego odwzajemnić tak jak do tamtej osoby

Gość LauraPoznan
Jak sie od tego uwolnić ?????