Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK JUŻ JEST

172 CM. I ŚLUB!

Polecane posty

Gość TAK JUŻ JEST

HEJKA.NIE JESTEM ZBYT WYSOKA MAM 173 CM WZROSTU ALE SZPILKI PONAD 10 CM ODPADAJĄ. W NIEDZIELĘ WYCHODZE ZA MĄŻ :** MÓJ FACET MA 178 CM, NIE WIEM JAKIE BUTY UBRAĆ ŻEBYSMY FAJNIE WYGLADALI ALE TEZ DOBRZE SIĘ CZULI.MYSLAŁAM O PŁASKICH ZWAŻAJĄC NA TO ZE ON NIE JEST SUPER WYSOKIM KOLESIEM.ALE TAK BARDZO LUBIE OBCASIK JESTM TAKI SEXY :D.

Gość warszawick
wyłącz Caps Lock

Gość dyscyplina musi być
mała różnica wzrostu oznacza duże kłopoty, jak taki niski facet będzie dyscyplinował tak wysoką kobietę? miejmy nadzieję,na weselu poznasz wielu mężczyzn i ktorys z nich zaoferuje ci swoje ramiona oraz piesci, pozdrawiam

tylko sofixy.......bezapelacyjnie....niedosc ze wygodne...i nie bedziesz miec odciskow po tancach.......to pomysl ze bedzie fotograf....i fotki bedą pamiatka na wsze czasy........jak to bedzie wygladac jak wkuczki zobaczą ze babcia byla wyzsza od dzidka?.........zycie zyciem-w zyciu chodz w szpilkach.........ale na slubnych fotkach to facet m byc wiekszy i zaslaniac wieej nic baba.

Gość LauraPoznan
Ja bym w takiej sytuacji widziała siebie np w butkach na małym klinie bo płaskie mogąnie być az tak efektywnw na zdjęciach. Pozdrawiam i życzę wspaniałej uroczystości