Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ironiczny facet

facet mi napisal abym sie przytulila do krzesla :(

Polecane posty

Gość ironiczny facet

co sadzicie o facecie ktory powie Ci abys przytulila sie do krzesla ? :/ nie w 4 oczy, ale przez internet tak napisze ? piszesz cos w stylu: chcialabym sie do Ciebie przytulic a ten Ci odpisuje: to przytul sie do krzesla. Normalnie jak dziecko:/ a facet ma 29 lat napisalabym mu cos i skonczyla znajomosc , bo mnie to męczy aha, czesto mnie oklamuje, wiec napisalam tez: ze nie lubie jak ktos mnie klamie, wiec na to odpisal mi tak: spojrz w lustro to bedziesz miala kogos kto klamie . dziala mi na nerwy, psychicznie sie wykanczam czy to ironia ignorancja chamstwo , co mu napisac by pocisnac , on sobie robi co chce ze mna

Gość dyscyplina musi być
sądzę,że ten facet nie kocha cie a nie szanuje tym bardziej, na pewno ma panią do której wzdycha, o której cios błaga kajając się kornie, uważam,że ona go bije dobrze a ty nie masz mu nic do zaoferowania i powinnaś poszukac innego chłopca do bicia, pozdrawiam

Gość gergwtrgtw
PRzestan się do niego odzywać, chłop Cię nie szanuje, daj sobie spokoj. Szkoda Twojego czasu, serio.

Gość dekiel bez dekla
hahaha :D Dobre .

Gość dyscyplina musi być
ponadto krzesło to symbol analno-falliczny, twój chlopak chyba pożada kopniaka w krocze, chyba nigdy mu tego nie dałaś,pozdrawiam

jaki "ironiczny"? cham i prostak; albo: ogólnie jest może i miły, fajny, itd. - ale w stosunku do Ciebie chamski; najlepiej go usunąć z kontaktów i zbanować; wyrwać chwasta po prostu i tyle;)

Gość mister germany*
ten facet to swinia albo chory :-)

Gość ironiczny facet
hej , moze i on wzdycha do jakichs lasek, a zreszta kiedys wzdychal ( ja go ostrzegalam , ale mial mnie gdzies) no i sie doigral bo kazda go zostawila czy po 2 tyg czy po 1 mies., byly nawet takie na 1 tydz. reszty nie znam , ale ta jego ironia mnie zabija. ON choruje na postepujaca chorobe , wiec tym bardziej mnie to boli. Aha jeszcze potrafi mi napisac, ze tylko do mnie taki jest aby mnie urazic, ponizyc i zgorszyc. Juz tak bardzo mnie skrzywdzil, ale on sobie mysli, ze ma mnie w garsci i napisze ze nikt mnie nie chce:(

Gość ironiczny facet
piszcie mi piszcie prosze Was :) bo tak dziala mi na nerwy ! no fajny jest, spokojny itp, ale wybuchowy , ale to on mi pisal ze ja: pustak prostak, no wysmiewa sie , ciekawe czy w zywe oczy tak mowi; klamca bardzo duzy klamca ! w ogóle jak mozna powiedziec do kogos zeby do krzesla sie przytulil?? mam ochote napisac to do jego matki!

Gość ironiczny facet
wszystko uchodzi mu na sucho

weź wyluzuj bo robisz z siebie pośmiewisko.... Facet totalnie Cie olewa...a Ty się dajesz... Nic do niego nie pisz , bo On Cię specjalnie prowokuje.... Inteligencja polega na tym aby się nie dać sprowokować i wciągnąć w takie beznadziejne chamskie dyskusje

Gość ironiczny facet
Nusia dzieki, ale nie wiem nie wyobrazam sobie aby ktos tak pisal , ktory uwaza sie za fajnego faceta , za najlepszego na swiecie. dzisiaj mnie zdenerwowal na maxa , jak przestane sie odzywac (wytrzymam 1 dzien to potem juz sie nie odezwe) ale on zaczyna i to w takim stylu aby wlasnie mnie sprowokowac abym jednak sie odezwala

poczytaj sama siebie: "fajny jest, spokojny itp, ale wybuchowy" ????? , "on mi pisal ze ja: pustak prostak, no wysmiewa sie" "w ogóle jak mozna powiedziec do kogos zeby do krzesla sie przytulil?? " - no sorry, jak do kogoś można napisać, że jest pustakiem i prostakiem, a ta osoba to przyjmuje na klatę i dalej utrzymuje kontakt, to potem można jej napisać WSZYSTKO... sama sobie grabisz, laska... po cholerę Ci taki trening w tym, ile błota i pomyj na siebie przyjmiesz? inne laski były mądrzejsze, Ty mu teraz służysz za mięso armatnie i nie wiem czego się spodziewasz? olej dziada cycki w górę i do przodu, jakiejś fajniejszej znajomości sobie poszukaj

Gość dekiel bez dekla
Proponuję ....przytul się do kibelka ;)i wyżal się mu .

jak chcesz mu się odgryźć, to mu napisz coś w stylu: widać ktoś cię kiedyś bardzo skrzywdził, albo mamusia cię nie kochała - przykro mi, ale widać ci się należało (i potem: usunąć z listy kontaktów i zbanować, żeby nie miał jak już Ci dopiec) wyrwać chwasta! ;)

Gość ironiczny facet
Agnie! super napisalas!:))))) fajna z Ciebie dziewczyna :) no wlasie chcialabym mu cos napisac cos co go choc raz zaboli i olac , wtedy to on juz nie bedzie mial sie do kogo odezwac, ale ja juz nie daję rady psychicznie , nie zasługuję na takie coś , chyba on sam!

tylko nie czekaj na odpowiedź, ale zaraz go zbanuj; on na pewno nie napisze Ci nic takiego w stylu: "ale mi powiedziałaś, no faktycznie masz rację, jestem głupim dupkiem";) na to nie licz;) napisze Ci jakieś pierdoły z cyklu, że to Ty jesteś głupia, itd - po cholerę masz to czytać? najlepiej: zbanuj gnojka i niech nie ma możliwości dalszego oblewania Cię pomyjami;)

Gość pyszota atoszyp
takiemu to przydaloby sie takie publiczne osmieszenie i upokorzenie :/

Gość w kocyku mi ciepło
To świadczy o tym , jaki ten facet jest pusty , jego matka powinna się wstydzić za niego, że tak syna wychowała , który nie potrafi szanować kobiet. Mnie na myśl by nie przyszło coś takiego jak przytulić się do krzesła. Szczyt prostoty i niewychowania się kłania.

Gość ironiczny facet
hmm, tak si zlożyło, ze facet od tamtej pory w ogóle nie zagląda, tak jakby sam to tu przeczytał , ja nie pisałam mu nic

Gość ironiczny facet
up