Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika123987

Znamie

Polecane posty

Gość dominika123987

Miałam znamie pod pacha ( mala kuleczka w koloze skory) poczas golenia uszkodzilam to znamie najpierw zrobilo sie czerwone , potem czarne a pozniej odpadlo . Czy to normalne ?

ło matko....dziewcyno ile masz lat?????? znamie nie odpada...goleniem tez raczej tego nie moglas odciąc..chyba ze sie golisz brzytwą...moze to byl kleszcz? wez to co spadło w sloiczek i idz z tym do lekarza :O

Gość dominika123987
mam 19 lat , to z cała pewnoscia nie byl kleszcz ... Wiec czy moge miec od tego np raka skory??

hmm....rak skory to chyba czerniak....a czernia CHYBA ZAWSZE jest czarny...(?) no dziwne ze to ci sie dalo tak niechacy odciac...j probowałam mojego pieprzyka odciac i sie nie dało...jest wrosniety w skorę... Pod pachą to brzmi groznie....a chodzisz regularnie do ginekologa?....badasz regularnie piersi i welzy pod pachami? lepiej idz do dermatologa niech obejrzy to miejsc jakims dermatoskopem.

Gość dominika123987
Ja tego znamiona nie odcielam wydaje mi sie ze po prostu nadcielam je jakos a ono zmienilo kolor i odpadlo . Do ginekologa staram sie chodzic reguralnie ale co to ma do pytania ? Rak skory to nietylko czerniak ... Mam juz umowiona wizyte u dermatologa ale dopiero w przyszlym miesiocu a troche sie martwie ...

W MAJU? Z 4 tygodnie??? u nas sie idei tego samego dnia.... badanie piersi ma znaczenie....mowisz ze to jest pod pachą...a niektore guzki z piersi sa pod pachą...ale nie bede sie wymadrzac,idz koniecznie do lekarza.

Gość kalinkazlasu
masz teraz po tym jakiś ślad?