Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vectra i co dalej?

Ma ktoś z was TV z Vectry? Pomożecie? Nie działają mi kanały

Polecane posty

Gość vectra i co dalej?

Cześć, jakiś czas temu wychodząc z domu wyłączyłam dekoder (a jakoś tak, nawet nie wiem czy z oszczędności). Kiedy przyszłam włączyłam i okazało się, że mam kanały tylko do 139 (wiadomo jak jest w Vectrze 101, 102.., 202, 203 itd do 900 z hakiem). Mi po 139 kanale cofa z powrotem do 100 :O Mysłałam, że to może jakaś modernizacja, bo oni tak w kółko, ale mam juz tak od tygodnia, włączałam ten dekoder, wylączalam i mam tylko te kanaly do 139 :O tak jakby pozostale zniknęły :O co to moze byc? pytam was bo moze nie ktos wie i nie bede musiala stac w tej kolejce w obsludze, z góry dzięki. Pozdrawiam

Gość fragmnet
wyjmij kartę odczekaj chwilę ewentualnie przeczyśc (delikatnie szmatką) czip włoż i włącza na kanał 100 albo 200 może zadziała :O

Gość vectra i co dalej?
dzięki za odpowiedz :) ale nie mam w dekoderze zadnej karty :O przynajmniej z zewnątrz jej nie widać :O

Gość vectra i co dalej?
a już wiem, znalazłam zaraz ją wyciągnę, ale boję się zeby się całkiem nie zjebało :O

Gość fragmnet
więc otwórz klapkę i poszukaj :D oczywiście że masz kartę.

Gość fragmnet
nic się nie zjebie. włóż za chwilę i odczekaj minutę. może (?) zadziała aha - tylko włóż tą stroną którą wyjęłaś :D

Gość vectra i co dalej?
zrobiłam, dalej to samo, działa tylko do 139 kanału :O jak to jest możliwe? o co chodzi?

Gość fragmnet
ew. podłącz dekoder do kuchenki gazowej jeżeli takową posiadasz

Gość fragmnet
no to nie wiem :O u mnie pomogło to co ci napisałem napisz maila do tych ćwoków, bo faktycznie stanie w kolejce do BO to 2 godziny wyjete z życiorysu ;]

Gość vectra i co dalej?
na maila tez trzeba bedzie poczekac :O no nie wiem o co chodzi :O i dlaczego dziala tylko do 139 kanału? gdyby to byla karta pewnie nic by nie dzialalo :O wkur.... jestem :O

Gość Tola5561
Ogolnie tv z vectry jest spoko juz moze mamy kablowke od nich z 2 lataa. Ogolnie awarii wiele nie bylo i można je na jednej dłoni policzyc, więc niema co narzekac