Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amiasuccessfullman

co myślicie o takim facecie??

Polecane posty

Gość amiasuccessfullman

łapa 42cm, klata 130cm wzrost 189cm, waga 99 kg, penis długosc 22cm/ obwod 17cm, IQ 135, gram w golfa i tenisa, dużo pływam i jeżdżę rowerem z włókna węglowego, 1 milion zł na koncie ROR, 2 miliony w akcjach, mam 3 auta Aston Martin, Bentley i Mini, 6 willi - po 1 na każdym kontynencie poza Antarktydą, 2 wysokie biurowce, 1 samolot, 1 śmigłowiec, 1 jacht, 3 wyspy w Tajlandii. Do tego mam kochającą i wierną żonę, oraz syna i córkę. Jakie macie pytania do człowieka sukcesu?

Ja mam tylko jedno jak zinterpretowałbyś ten cytat? "Był człowiek zamożny, który miał wiele majętności. Powiedział: "Będę używał moich majętności: siał, żął, sadził, napełniał swój skarbiec owocami, abym nie cierpiał niedostatku". O tym właśnie myślał w swym sercu. I jednej nocy zmarł. Kto ma uszy, niech słucha".

Gość doradźcie coś bo
autor-idiota chodzi po różnych forach, wkleja ten niedorozwiniety post i czeka aż ktoś się wkurwi i pośle mu wirusa jak go obronić?

Gość neienieenie
eeeeeeeeeee pomarzyć ludzka rzecz :D

Gość lfivjfigo
a potem sie obudziłles w mokrych majtach z reke na swoim 13cm siurku... a twoja matka darła morde zebys wreszcie polsprzatał pokoj i poszedł do posredniaka;DDDDDDDD